ΑρχικήinetΘέλετε να ζήσετε την εμπειρία του Linux; Δοκιμάστε το Ubuntu Demo!

Θέλετε να ζήσετε την εμπειρία του Linux; Δοκιμάστε το Ubuntu Demo!

Εάν είστε νέοι στον κόσμο του Linux, ίσως να μην το γνωρίζετε για την online Ubuntu Linux demo ιστοσελίδα. Εάν σχεδιάζετε να μεταβείτε σε Linux, μπορείτε να επισκεφθείτε αυτή την ιστοσελίδα και να εξοικειωθείτε με το εν λόγω λειτουργικό σύστημα πριν προχωρήσετε με την αλλαγή.

Κατά καιρούς, σας έχουμε μιλήσει για τα οφέλη κατά τη χρήση ενός Linux distribution ως το κύριο desktop λειτουργικό σας σύστημα. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν το Linux, αλλά φοβούνται ότι θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την υπάρχουσα εγκατάσταση των Windows τους.

Θέλετε να ζήσετε την εμπειρία του Linux; Δοκιμάστε το Ubuntu Demo!

Για να γίνει διάσημο το Linux και να αυξήσει τη δημοτικότητά του, η Canonical εργάζεται σκληρά. Είναι ένα γνωστό γεγονός ότι τα Ubuntu είναι ένα από τα πιο διάσημα desktop Linux distributions.

Επιπλέον, η Canonical διατηρεί μια online demo ιστοσελίδα για να επιδείξει το desktop λειτουργικό σύστημα. Παρόλο που έμπειροι Linux χρήστες μπορεί να το θεωρήσουν άχρηστο, είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο για έναν Linux αρχάριο.

online-demo-3

Η GitHub σελίδα αυτού του online demo εξηγεί περισσότερα:

Ένα site είναι μόνο επίπεδες HTML σελίδες, έτσι το να τρέξει ένα site είναι τόσο εύκολο όσο το άνοιγμα του  en/index.html με ένα πρόγραμμα περιήγησης ή το να τρέξει κανείς έναν απλό διακομιστή.

Κάποιος, επίσης, θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι η λήψη ενός Live CD για να δοκιμάσει το ολοκληρωμένο λειτουργικό σύστημα είναι μια καλύτερη επιλογή, αλλά και πάλι, για έναν Windows χρήστη, αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια πολύ επίπονη δουλειά.

online-demo-2

Έτσι, αυτό το online demo είναι μια καλή ευκαιρία για εκείνους που το Linux τους έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η ιστοσελίδα τους παρέχει τη δυνατότητα να ρίξουν μια γρήγορη ματιά στο λειτουργικό σύστημα και να μάθουν μερικά πράγματα.

Ακόμα κι αν οι επιλογές σε αυτό το Linux demo είναι περιορισμένες, μπορεί κανείς να ανοίξει έναν web browser, ένα mail, το Ubuntu Software Center browse files και να χρησιμοποιήσει το Unity Dash.

online-demo-1

Έτσι, αν οι φίλοι και οι συγγενείς σας ρωτήσουν “Πώς είναι να χρησιμοποιείς Linux;”, προωθήστε τους αυτόν τον σύνδεσμο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS