ΑρχικήinetΤο βελτιστοποιημένο σύστημα WiFi: Plume

Το βελτιστοποιημένο σύστημα WiFi: Plume

Το Plume την περασμένη εβδομάδα παρουσίασε το επώνυμο αυτο-βελτιστοποιημένο σύστημα WiFi για το σπίτι.
Το Plume προσαρμόζεται στην πραγματική ζωή στις διαφορετικές ανάγκες του δικτύου που γίνονται από διάφορες συσκευές και εξασφαλίζει ότι η κάθε μια θα παίρνει τις πιο γρήγορες ταχύτητες που είναι δυνατόν, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία.

Plume
Η συνιστώμενη ρύθμιση είναι ένα pod ανά δωμάτιο. Οι χρήστες απλά κατεβάζουν το app Plume για το Android ή το iOS για να ενεργοποιήσουν το σύστημα.
Το Plume μπορεί να λειτουργήσει με τους ήδη υπάρχοντες routers των χρηστών, αλλά η εταιρεία συνιστά την αντικατάστασή τους με τα pods του.

Τα pods κοστίζουν 39 δολάρια για τώρα, αλλά μετά την προπώληση του Plume θα κοστίζουν 49 δολάρια.

«Αυτή τη στιγμή, για πολλούς από εμάς, η συμφόρηση είναι το δίκτυο»,

σημείωσε ο Rob Enderle, κύριος αναλυτής στον Όμιλο Enderle.

Πώς λειτουργεί λοιπόν το Plume?

Το Plume παρακολουθεί τη δραστηριότητα του WiFi μέσω των pods του, τα οποία γυρνάνε τα δεδομένα πίσω στο Plume Cloud.
Το Cloud αναγνωρίζει τα μοτίβα χρήσης σε όλες τις συσκευές και θυμάται τη καθημερινή συμπεριφορά παρέμβασης στο δίκτυο του WiFi.

“Το Plume διανέμη τη λειτουργικότητα του router μεταξύ πολλών κόμβων που συνεργάζονται για να παρέχουν συνδεσιμότητα, και στη συνέχεια αξιοποιεί τις δυνατότητες της bifrequency 802.11n για να διαχειριστεί τις αναθέσεις καναλιών, καθώς οι συσκευές “διασχίζουν” το δίκτυο, χρησιμοποιώντας ένα ορισμένο ποσό των διατροπικών επικοινωνίας για να το κάνουν αυτό .
Μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα και με τα συμβατικά WiFi, αλλά το hopping αφήνετε στην ασύρματη συσκευή για να το καταλάβει.
Στην ουσία, το Plume συμπεριφέρεται στο WiFi ως ένα κυψελοειδές δίκτυο, όπου κάθε pod είναι κάτι σαν μια τοποθεσία μίνι-κυττάρων.
Η δυναμική της κυκλοφορίας είναι διαφορετική από εκείνες των κυτταρικών δικτύων, αλλά επιτρέπει στα pod να συνεργαστούν στην εκχώρηση του καναλιού για να κινεί συσκευές και αυτό αρχίζει να μοιάζει με site κυττάρων hopping.”

Δήλωσε ο Mike Jude, διευθυντής προγράμματος του Stratecast / Frost & Sullivan

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS