ΑρχικήsecurityΠοια είναι τα χειρότερα Internet of Things Gadgets του MWC?!

Ποια είναι τα χειρότερα Internet of Things Gadgets του MWC?!

Ποια είναι τα χειρότερα Internet of Things Gadgets του MWC?!
Ποια είναι τα χειρότερα Internet of Things Gadgets του MWC?!

Το Internet of Things ήταν διάχυτο σε σχεδόν κάθε παρουσίαση του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη που διεξήχθη αυτή την εβδομάδα, και κάνοντας μια βόλτα, θα μπορούσαμε να πούμε πως σχεδόν όλοι θα ήθελαν τουλάχιστον ένα τέτοιο gadget …

Έτσι αποφασίσαμε να απαριθμήσει εννέα από τις χειρότερες συσκευές που θα έρθουν σε κάποιο κατάστημα στη γειτονιά σας (ή ελπίζουμε πως όχι) το τρέχον έτος.

https://www.secnews.gr/100610/ethihak-security/btn-large” variation=”btn-success”]Το πρώτο EthiΗak live Contest είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!! Infocom 2016 – EthiHak Contest – Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

Ορίστε το top 9 των χειρότερων συσκευών:

McAfee για Android Wear

macafee Internet of Things Gadgets

Η  Intel δημιούρφησε ένα special McAfee για το Android Wear watch σας έτσι ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε για τις ευπάθειες που βρίσκονται στο χέρι σας….

Smart tape measure

smart_tape Internet of Things Gadgets

Εάν ξυπνήσατε σήμερα το πρωί και σκεφτήκατε πόσο σας λείπει ένα Bluetooth-enabled tape measure, τότε είναι η τυχερή σας μέρα! Μόλις το βρήκατε!

https://www.secnews.gr/101515/10-amazing-web-sites/btn-large” variation=”btn-info”]Δείτε ακόμα: Δείτε 10 απίστευτα sites που ίσως δεν ξέρατε καν ότι υπάρχουν!!

Αυτή η κορεάτικη συσκευή είναι ένα καλό παράδειγμα της τεχνολογίας του  Internet of Things που δεν παρέχει εναλλακτικές λύσεις… απλά αν πεθάνει η μπαταρία του… σταματάτε το μέτρημα! Πως σας φάνηκε?

Το “παρακολουθήστε όλα όσα λέει το παιδί σας” wearable

uuband Internet of Things Gadgets
Νομίζω ζούμε την εποχή που ολοένα η επιθυμία να παρακολουθούμε τα παιδιά μας αυξάνεται…. αλλά αυτό είναι ιδιαίτερα creepy… δεν νομίζετε? Μπορείτε να χαρίσετε αυτό το χαριτωμένο βραχιολάκι στο παιδί σας και να παρακολουθήσετε όλα όσα εκείνο λέει….. συγχρονίζεται με το κινητό σας μέσω Bluetooth.

Fitbit για σκύλους

fitbit_dogs Internet of Things Gadgets

Εάν ο σκύλος σας είναι γεματούλης και δεν ξέρετε πως να τον κάνετε να χάσει τα περιττά κιλά του πριν βγει στην παραλία…. τότε βρέθηκε η λύση για εσάς! Και τον σκύλο σας! Πάρτε το Petfit tracker για να μπορείτε να κάνετε track τα βήματα του πιστού σας φίλου, χωρίς να μπορέσει να σας ξεγελάσει! Fun note: δεν είναι αδιάβροχο… οπότε μακριά από συντριβάνια γιατί αν βραχεί δεν θα είσθε σε θέση πλέον να κάνετε tracking! 😉

https://www.secnews.gr/101724/profulaktika-allazoun-xrwma-otan-entopisoun-smn/btn-large” variation=”btn-info”]Διαβάστε ακόμα: Προφυλακτικά που αλλάζουν χρώμα όταν εντοπίσουν ΣΜΝ? Είναι γεγονός!

Aυτά τα Google Glass για sports

crappy_google_glass

Τα Intel Recon smart glasses που έκαναν την εμφάνισή τους στο MWC  παρουσιάσθηκαν ως ένας πολύ καλός τρόπος για να τραβάτε ένα heads-up display όταν κάνετε το τρέξιμό σας ή το ποδήλατο σας, αλλά θα λεγε κανείς πως μοιάζουν περισσότερο σαν τα Google Glass ενός φτωχού. Αυτό το wearable έχει μια μικροσκοπική, χαμηλής ανάλυσης οθόνη στην κάτω δεξιά γωνία με τα στατιστικά στοιχεία σας.. λες κι ένα SmartWatch δεν ήταν αρκετό…. Τι να πει κανείς.

Samsung laggy internet fridge

laggy_fridge

Στον Samsung  hub του MWC , βρισκόταν ένα internet-enabled ψυγείο, με μια υπερμεγέθη οθόνγ  21,5 ιντσών.

Το concept των αγορών από την πόρτα του ψυγείου μου δεν εμφανίζεται κάπου στην πραγματικότητα, και η ίδια η συσκευή φαίνεται  απίστευτα laggy με ένα άχρηστο scrolling και unresponsive taps. Cool ιδέα, αλλά γιατί απλά δεν έφτιαξαν ένα μαγνητικό tablet που κολλά στην πόρτα;

Είναι ακόμα σε στάδιο pre-production, έτσι το  lag  πιθανότατα θα διορθωθεί πριν βγει στην κυκλοφορία. Ελπίζουμε τουλάχιστον!

https://www.secnews.gr/100610/ethihak-security/btn-large” variation=”btn-success”]Το πρώτο EthiΗak live Contest είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!! Infocom 2016 – EthiHak Contest – Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

Smart face mask

smart_face_mask

Αυτή η μάσκα διαθέτει ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο, ambient lights, τεχνολογία “brain entrainment” και μετρά τη θερμοκρασία σας. Δεν είναι πραγματικά ξεκάθαρο εάν αυτό θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα, ούτε είμαι σίγουρη ότι θέλετε να τοποθετήσετε  Bluetooth τόσο κοντά στον εγκέφαλό σας για τόσο πολύ ….. πραγματικά δεν έχω λόγια!

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS