ΑρχικήinetInfocom 2016 - EthiHak Contest - Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

Infocom 2016 – EthiHak Contest – Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

Infocom 2016 – EthiHak Contest

To beat a hacker, you have to become one!

Infocom 2016 - EthiHak Contest- Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

 

Γυαλίστε τα σπαθιά σας και ξεσκονίστε την Kali σας γιατί το πρώτο EthiΗak είναι γεγονός!

Στα πλαίσια του 6ουInfocom Securityπου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 6 & 7 Απριλίου στο Divani Caravel Hotel, το SecNews διοργανώνει τον πρωτοποριακό διαγωνισμό EthiΗakόπου οι συμμετέχοντες θα εξασκήσουν τις δυνατότητες τους στο Live hacking!

 

Infocom 2016 - EthiHak Contest- Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι διαγωνιζόμενοι χρησιμοποιώντας τις ικανότητες τους στο hacking, θα πρέπει να αξιολογήσουν την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων και υποδομών, εναντίον live στόχων!

Σκοπός του EthiHak είναι να δώσει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εξασκηθούν στο έπακρον στην εφαρμογή εργαλείων επίθεσης εναντίον πραγματικού στόχου και όχι ενός κατασκευασμένου σεναρίου! Ταυτόχρονα μέσα από την διαδικασία θα ενημερωθούν οι παρευρισκόμενοι σχετικά με σύγχρονες απειλές, κενά ασφαλείας αλλά και τρόπους που χρησιμοποιούν οι πλέον ισχυροί Hackers για να παρακάμψουν συστήματα ασφαλείας.

 

Φυσικά το EthiHak θα ανταμείψει με μεγάλα χρηματικά έπαθλατους καλύτερους ethical hackers, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα από το site μας καθώς και από την ιστοσελίδα τουInfocomSecurity. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στον διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετέχουν από τον χώρο τους απομακρυσμένα.Σε αυτή την περίπτωση όμως ο βαθμός δυσκολίας θα είναι αυξημένος γι’ αυτό είναι κάτι που ΔΕΝ σας το προτείνουμε!

Infocom 2016 - EthiHak Contest- Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

 

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι παρόλο που θα υπάρχει lab στον χώρο του συνεδρίου για την διεξαγωγή του Ethihak, επειδή οι διαθέσιμοι υπολογιστές θα είναι λίγοι για τον αριθμό συμμετεχόντων, ενδείκνυται ο κάθε διαγωνιζόμενος να φέρει το προσωπικό του υπολογιστικό σύστημα για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό.

 

Το SecNews εκτός από τον live διαγωνισμόEthiHak, θα επικεντρωθεί στο Ethical Hacking & Cyber Security παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στη χώρα μας ενότητες ομιλιών αναγνωρισμένων ερευνητών ασφαλείας και White Hat Hackers, νέες μεθοδολογίες επιθέσεων, νέες ευπάθειες και εξειδικευμένα hacking tools!

https://www.secnews.gr/100978/ethihak-contestbtn-large” variation=”btn-success”]Για δηλώσεις συμμετοχής στο EthiHak πατήστε ΕΔΩ.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του συνεδρίου στον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.infocomsecurity.gr/

Μείνετε συντονισμένοι στοSecNews.grκαι στοInfocom Securityγια κάθε νέα ανακοίνωση!

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS