ΑρχικήinetΑυτά είναι τα 10 ακριβότερα mobiles στον κόσμο! Μέρος 1ο

Αυτά είναι τα 10 ακριβότερα mobiles στον κόσμο! Μέρος 1ο

To κινητό μας τηλέφωνο είναι για όλους μας (σχεδόν) άκρως απαραίτητο εργαλείο της καθημερινότητάς μας. Αυτή την στιγμή στην αγορά υπάρχει μια τεράστια ποικιλία mobiles  συσκευών που διαφέρουν τόσο στα χαρακτηριστικά τους, όσο στο styling και φυσικά την ….. τιμή τους!  Μπορεί κάποιος να βρει από το φθηνό και απλό μέχρι το πιο ακριβό… αναλόγως το διαθέσιμο budget βεβαίως. Σήμερα λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε μια λίστα με τα ακριβότερα κινητά της αγοράς… ίσως μερικά απ’ όσα βρίσκονται στη λίστα να κοστίζουν περισσότερο κι από το σπίτι μου… αλλά αυτό δεν μας πτοεί! Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στην λίστα μας……… 

10. iPhone Princess Plus

 τα 10 ακριβότερα mobiles στον κόσμο! iPhone-Princess-Plus

Το iPhone Princess Plus έχει ένα χαρακτηριστικό που το κάνει να διαφέρει από τα υπόλοιπα Apple iPhone mobile phones, και φυσικά το κάνει να κατατάσσεται στη λίστα με τα 10 ακριβότερα κινητά του κόσμου. Αυτό το iPhone έχει σχεδιασθεί από τον διάσημο  designer της Αυστρίας, τον Peter Aloisson. Πέρα από το χρυσό, αυτό το ιδιαίτερο iPhone έρχεται με όχι λιγότερα από 138 princess cut και 180 brilliant cut διαμάντια βάρους 16.50 – 17.75. Και σύμφωνα με τον Peter Aloisson, τα διαμάντια έχουν την καλύτερη ποιότητα, οπότε η ιδιοκτησία μιας τέτοιας συσκευής είναι αρκετά… ιδιαίτερη! Η τιμή του είναι $ 176.400 δολάρια. [σε περίπτωση που σας γυάλισε 😉 ]

https://www.secnews.gr/100610/ethihak-security/btn-large” variation=”btn-success”]Το πρώτο EthiΗak live Contest είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!! Infocom 2016 – EthiHak Contest – Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

09. Vertu Signature Diamond

Vertu-Signature-Diamond τα 10 ακριβότερα mobiles στον κόσμο!

Η Vertu είναι διάσημη για τα πολυτελή mobile phone products της, συμπεριλαμβανομένου βεβαίως του Vertu Signature Diamond, το οποίο έχει μια θέση στην λίστα με τα 10 ακριβότερα κινητά του κόσμου. Αυτό το τηλέφωνο είναι κατασκευασμένο από πλατίνα και η κατασκευή του γίνεται με το χέρι, όχι από μηχανές. Είναι διακοσμημένο με όμορφα φανταχτερά διαμάντια, και παράγονται μόνο 200 κομμάτια. Η τιμή του κυμαίνεται στα $ 88.000 δολάρια.

 

08. BlackDiamond VIPN Smartphone

BlackDiamond-VIPN-Smartphone-2 τα 10 ακριβότερα mobiles στον κόσμο!

Στο Νο 8 της λίστας βρίσκεται το Sony Ericsson Black Diamond. Ο Jaren Goh είναι ο δημιουργός αυτού του στυλάτου κινητού για την  Sony. Διαθέτει mirror detailing, πολυανθρακικό καθρέφτη και μια οργανική LED technology. Φυσικά, όταν πρόκειται για τη Sony, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα αποτελέσματα της οθόνης. Είναι διακοσμημένο με δύο διαμάντια, ένα στα κουμπιά πλοήγησης και το άλλο στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. Η τιμή αυτού του τηλεφώνου είναι $ 300.000 δολάρια.

 

07. Vertu Signature Cobra

Vertu-Signature-Cobra-1 τα 10 ακριβότερα mobiles mobiles mobiles στον κόσμο!

To Vertu Signature Cobra κατατάσσεται έβδομο στη λίστα με τα ακριβότερα mobile phones. Τα σχέδιά τους είναι εξεζητημένα, αφού είναι διακοσμημένα με μια Cobra στο πλάι. Έχουν σχεδιασθεί από τον γάλλο κοσμηματοποιό Boucheron. Αυτό το ritzy τηλέφωνο έχει ένα διαμάντι σε σχήμα αχλαδιού, ένα στρογγυλό λευκό διαμάντι. δύο σμαράγδια, και 439 ρουμπίνια.

https://www.secnews.gr/101515/10-amazing-web-sites/btn-large” variation=”btn-info”]Δείτε ακόμα: Δείτε 10 απίστευτα sites που ίσως δεν ξέρατε καν ότι υπάρχουν!!

7. Gresso Luxor Las Vegas Jackpot

Gresso-Luxor-Las-Vegas-Jackpot-1 τα 10 ακριβότερα mobiles στον κόσμο!

Το συγκεκριμένο τηλέφωνο ονομάζεται Gresso Luxor Las Vegas Jackpot. Δημιουργήθηκε στην Ελβετία το 2005. Είναι κατασκευασμένο από μασίφ χρυσό και ζυγίζει 180 γραμμάρια. Η πίσω πλευρά αποτελείται από αφρικανικα backwoods που χρονολογούνται περισσότερα από 200 έτη πίσω. Αυτό το ξύλο είναι το πιο ακριβό ξύλο στον κόσμο. Τα πλήκτρα του είναι κατασκευασμένα από κρύσταλλα. Και κοστίζει μόνο… $ 1 εκατομμύριο δολάρια! :).

https://www.secnews.gr/101671/auth-h-fwtografia-tou-zuckerberg-antiproswpeuei-to-mellon-mas/Διαβάστε ακόμα: Αυτή η φωτογραφία του Zuckerberg αντιπροσωπεύει το μέλλον μας;

Η λίστα μας δεν τελειώνει εδώ…!!!

Μείνετε συντονισμένοι στο SecNews.gr για να δείτε και την υπόλοιπη λίστα με τα 10 ακριβότερα κινητά στον κόσμο!!!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS