ΑρχικήinetSkybuds ασύρματα ακουστικά και θήκη Smartphone

Skybuds ασύρματα ακουστικά και θήκη Smartphone

skybuds-product-shot-005-640x427-c-ακουστικά

Η Alpha Audiotronics έχει δημιουργήσει ένα νέο σύστημα ασύρματων ακουστικών που έχει τη δική του θήκη smartphone, η οποία είναι ικανή τόσο να φορτίζει όσο και να αποθηκεύει τα νέα ασύρματα ακουστικά σας. Όπως επίσης και παρέχοντας μια ώθηση στην μπαταρία του smartphone σας όταν απαιτείται.

Τα νέα ασύρματα ακουστικά ονομάζονται Skybuds και συνδέονται με το smartphone σας, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth και είναι διαθέσιμα για το iPhone 6 της Apple καθώς και για τις 6S φορητές συσκευές.

Τα μοναδικά ασύρματα ακουστικά, είναι τώρα διαθέσιμα μέσω του Kickstarter για να τα αποκτήσετε από $ 244. Οι δημιουργοί τους εξηγούν λίγα περισσότερα:

Τα Skybuds παρουσίασαν μια μοναδική πρόκληση από άποψη μεγέθους. Έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα ακουστικό που να χωράει άνετα στο αυτί του καθενός , το οποίο ταυτόχρονα, να είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει σε μια θήκη smartphone με παράλληλη ελαχιστοποίηση του όγκου. Ο σχεδιασμός του έπρεπε να είναι λειτουργικός, απλός και κομψός. Ξεκινήσαμε αναλύοντας εκτεταμένα τα αυτιά για να καταλάβουμε τα διάφορα σχήματα, μεγέθη και κατάλληλα σημεία.

Μια εργονομική εφαρμογή ήταν η πρώτη βασική παράμετρος και εστίασή μας. Πραγματοποιήσαμε εκατοντάδες δοκιμές στο μέγεθος του αυτιού όπως και μελέτες, και ακόμα χαράξαμε πολλά από τα αυτιά σε 3D, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διενεργήσουμε ενδελεχείς αναλύσεις μέσω CAD για να κατανοήσουμε το σχήμα.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά τους περιλαμβάνουν:

  • Διαστάσεις Θήκης: 10.9-18.7mm (h) x 71,6 χιλιοστά (w) 163,9 χιλιοστά (L)
  • Βάρος Θήκης: 1,78 oz
  • Ταιριάζουν σε iPhone 6 και iPhone 6S μοντέλα
  • Eπαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου? 1000 mAh Μπαταρία
  • USB Τύπου Α female connector
  • Bluetooth Low Energy Απόκριση συχνότητας: 20 – 20.000 Hz
  • Ικανοποιεί τη δοκιμή πτώσης και όλες τις άλλες απαιτήσεις MFi
  • Ανθεκτικά σε τράνταγμα

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS