ΑρχικήinetDestroy Windows 10 Spying τώρα προστασία και στα Windows 7, 8 και...

Destroy Windows 10 Spying τώρα προστασία και στα Windows 7, 8 και 8.1

Destroy Windows 10 Spying: Εάν η συλλογή δεδομένων στα Windows 10 είναι μία από τις κύριες ανησυχίες σας, τότε ίσως ήδη γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορούν να εμποδίσουν το λειτουργικό σύστημα να αποστέλλει οποιασδήποτε πληροφορίες σας στη Microsoft.Destroy Windows 10 Spying

Η Destroy Windows 10 Spying είναι μία από αυτές τις εφαρμογές, και όπως ακριβώς λέει το όνομά της, μπλοκάρει όλες τις υπηρεσίες τηλεμετρίας που θα μπορούσαν να παρακολουθούν την δραστηριότητά σας και να στείλουν δεδομένα οποιουδήποτε τύπου στην εταιρεία.

Η ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής που κυκλοφόρησε σήμερα μπλοκάρει τις υπηρεσίες τηλεμετρίας, όχι μόνο στα Windows 10 αλλά και στα Windows 7, 8 και 8.1.

Όπως ίσως γνωρίζετε σαν αναγνώστες του iGuRu.gr, η Microsoft με ενημερώσεις που διανέμει στα Windows 7, 8 και 8,1 ενεργοποιεί τις υπηρεσίες τηλεμετρίας κάτι το οποίο είναι σαφώς ένα πρόβλημα για την ιδιωτική σας ζωή.

Έτσι η νέα έκδοση του Destrοy Windows 10 Spying 1.5 build 500 εκτός από ορισμένες βελτιώσεις στο UI της, θα σας προστατεύει και στα παλαιότερα λειτουργικά της Microsoft, Windows 7, 8 και 8.1.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το παρακάτω link

Destrοy Windows 10 Spying

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS