ΑρχικήinetΣημαντικό Update για το Dropbox σε iOS: Υποστηρίζει πλέον το 3D Touch

Σημαντικό Update για το Dropbox σε iOS: Υποστηρίζει πλέον το 3D Touch

Το Dropbox, η δημοφιλής υπηρεσία cloud, μόλις έγινε πιο απλή για τους χρήστες iOS ούτως ώστε να επωφελούνται απ’ όλα τα χαρακτηριστικά που έχει να τους προσφέρει η εν λόγω υπηρεσία. Το iOS application μόλις έλαβε μια σημαντική ενημέρωση με την οποία προσθέτονται πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

dropbox

Πρώτα απ’ όλα, οι developers ανακοίνωσαν πως έχουν απλοποιήσει το Drορbοx στην πλατφόρμα iOS. Για παράδειγμα, είναι πλέον πολύ πιο εύκολο να αποκτήσει ο χρήστης πρόσβαση σε σημαντικές ενέργειες όσον αφορά τα αρχεία του ή τους φακέλους του, όπως είναι ο διαμοιρασμός, η μετακίνηση, η μετονομασία και η διαγραφή.

Βασικά, το Drορbοx για iOS περιλαμβάνει πλέον ένα βέλος downward, το οποίο δείχνει ένα menu ενεργειών όταν πατάτε πάνω του.
Επιπλέον, τα favorites έχουν μετονομασθεί σε offline files και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε αρχείο για offline πρόσβαση, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο Offline tab ανά πάσα στιγμή, ακόμα κι εάν η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

Οι χρήστες μπορούν πλέον να αναζητήσουν στο Spotlight αρχεία του Drορbοx

Ένα επιπλέον νέο χαρακτηριστικό που εισήχθη από τους developers είναι το Search από το Spotlight. Αυτό σημαίνει ότι εάν τρέχει η συσκευή σας iOS 9 θα εισθε σε θέση να δείτε τα Drορbοx αρχεία σας στα αποτελέσματα αναζήτησης του Spotlight.

Σύμφωνα με την ομάδα του Drορbοx , προκειμένου να γίνει η πλοήγηση στο iOS 9 ομαλότερη, οποιαδήποτε Drορbοx shared links στα οποία πατούν οι χρήστες, ασχέτως της τοποθεσίας τους, θα ανοίγουν κατευθείαν στο Drορbοx application.

Επίσης σημαντική είναι και η ανακοίνωση των devs ότι πλέον υποστηρίζεται η τεχνολογία 3D Touch. Με το 3D Touch, οι χρήστες του Drορbοx θα είναι σε θέση να ‘ρίξουν μια ματιά’ σε ένα αρχείο ή ένα φάκελο απλά πατώντας πάνω του για προεπισκόπηση, ή πάνω στο όνομα ενός φακέλου για να δούν τα περιεχόμενά του.

Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει ακόμη το application, μπορείτε να κατεβάσετε το Drορbοx για iOS δωρεάν από το App Store. Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με συσκευές που τρέχουν iOS 7.0 και πάνω.

Drορbοx

 

Drορbοx

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS