ΑρχικήinetSnapcash στείλτε λεφτά από το chat

Snapcash στείλτε λεφτά από το chat

Snapcash

Παρά τα τελευταία προβλήματα ασφαλείας που απασχόλησαν τους χρήστες του Snapchat, η εταιρεία τη Δευτέρα 17.11, χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση, κυκλοφόρησε το Snapcash. Πρόκειται για μια νέα λειτουργία υ επιτρέπει στους χρήστες να στείλουν χρήματα ο ένας στον άλλο μέσω της εφαρμογής και μάλιστα από το ίδιο παράθυρο που κάνουν chat.

Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο σε Android και το update βρίσκεται ήδη στο Play Store, ενώ για iOS, θα περιμένουμε λίγο καιρό ακόμη. Εκτός από την νέα έκδοση με το update, η εφαρμογή απαιτεί η χρήση της εφαρμογής να γίνεται από άτομα άνω των 18 και μια χρεωστική κάρτα.

Snapcash setup

Η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη, αγού το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξει ο χρήστης ένα παράθυρο chat, να βάλει το σύμβολο του δολαρίου και με το πάτημα στην οθόνη αρχίζει το setup. Μετά την αποδοχή των όρων χρήσης, πρέπει να βάλει ο χρήστης τον αριθμό της κάρτας. Το σύστημα δέχεται μόνο χρεωστικές κάρτες και όχι πιστωτικές, μάλλον για ευνόητους λόγους. Ο χρήστης μετά μπορεί να βάλει το ποσό που θέλει, να πατήσει στην οθόνη και αφού επιβεβαιώσει το CVV αριθμό της κάρτας να στείλει τα χρήματα που θέλει στο συνομιλητή του.

Από τις ρυθμίσεις μπορεί να δει το ιστορικό των συναλλαγών καθώς και να αλλάξει η να σβήσει τον αριθμό της κάρτας που έχει αποθηκεύσει στο σύστημα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS