ΑρχικήReviewsGalaxy Tab S6 Lite: Η Samsung ανανεώνει το tablet για το 2024

Galaxy Tab S6 Lite: Η Samsung ανανεώνει το tablet για το 2024

Galaxy Tab S6 Lite

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite ανανεώνεται για το 2024 με 4GB RAM τέσσερα χρόνια μετά την αρχική του πρεμιέρα. το Samsung Galaxy Tab S6 Lite θα είναι διαθέσιμο προς πώληση αυτή την εβδομάδα.

Δείτε επίσης: Το Samsung One UI 6.1 κάνει το ντεμπούτο του με Galaxy AI

Επίσημα ανακοινώθηκε μέσω του Newsroom της Samsung, το Galaxy Tab S6 Lite (2024) είναι μια μικρή ανανέωση του Tab S6 Lite που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2020. Το tablet διαθέτει τα ίδια υλικά με αυτά της αρχικής έκδοσης.

Galaxy Tab S6 Lite

Η οθόνη TFT LCD 10,4” ιντσών συνδυάζεται με ένα αλουμινένιο περίβλημα, υποστήριξη για S Pen, μπαταρία 7.040 mAh, έως 128GB αποθήκευσης και μια θύρα κάρτας microSD. Διαθέτει επίσης συνολικά δύο κάμερες, μια πίσω κάμερα 8MP και μια εμπρόσθια κάμερα 5MP.

Δείτε ακόμα: Τα Galaxy A35 και Galaxy A55 έρχονται με Gorilla Glass Victus+

Η μεγάλη διαφορά αυτή τη φορά είναι το οχταπύρινο chipset, το οποίο σύμφωνα με τη Samsung είναι ένα “Quad core 2.4GHz + Quad core 2.0GHz“, που συμφωνεί με τον Exynos 1280 που έχει αναφερθεί σε προηγούμενες φήμες. Η ανανέωση του 2022 του Tab S6 Lite – ναι, αυτή είναι η δεύτερη ανανέωση αυτού του tablet – κινείται από επεξεργαστές Snapdragon της σειράς 700.

Galaxy Tab S6 Lite

Αυτό το νέο μοντέλο προσθέτει επίσης ένα νέο χρώμα “Mint” δίπλα στο “Oxford Gray” και το “Chiffon Pink”, και υπάρχουν επίσης τόσο LTE όσο και Wi-Fi μόνο εκδόσεις.

Δείτε επίσης: Η έκθεση WWDC 2024 επιβεβαιώθηκε για τις 10 Ιουνίου

Ωστόσο, το πιο παράξενο σε αυτό το tablet το 2024 είναι η επιλογή να το εξοπλίσει με μόλις 4GB RAM, ειδικά αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι η τιμή πιθανότατα θα είναι η ίδια με αυτήν της ανανέωσης του 2022 που απαιτεί το εκπληκτικό ποσό των $429. Η Samsung δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τιμές ή περιφερειακή διαθεσιμότητα. Το tablet έχει ήδη εμφανιστεί στην Ευρώπη και πιθανότατα θα έρθει και στην Κορέα και στις Η.Π.Α.

Θα μάθουμε περισσότερα σχετικά με τις τιμές και τις περιφερειακές κυκλοφορίες από τις 28 Μαρτίου, όπου η Samsung δηλώνει ότι το tablet είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει.

Πηγή: 9to5google

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS