ΑρχικήbusinessΗ JetBrains διευκρινίζει τα σχέδιά της για την ενσωμάτωση εξαρτήσεων στο Ktor

Η JetBrains διευκρινίζει τα σχέδιά της για την ενσωμάτωση εξαρτήσεων στο Ktor

Η JetBrains διασαφηνίζει τις προθέσεις της για την υποστήριξη εξαρτήσεων στο Ktor, ενισχύοντας την ευελιξία και την επιλογή των χρηστών.

Η JetBrains διασαφηνίζει τις προθέσεις της για την υποστήριξη εξαρτήσεων στο Ktor, ενισχύοντας την ευελιξία και την επιλογή των χρηστών.

Η JetBrains έχει διευκρινίσει τη σύγχυση σχετικά με τα σχέδιά της για την υποστήριξη της ενσωμάτωσης εξαρτήσεων (DI) στο Ktor, το οποίο αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα στο οδικό χάρτη του για το Kotlin-based framework του 2024. Η εταιρεία διαβεβαιώνει τώρα τους χρήστες ότι δεν θα υπάρχει απαίτηση για χρήση ενός πλαισίου DI με το Ktor.

Δείτε επίσης: Nvidia: Επέκταση συνεργασίας με Κινέζους κατασκευαστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Σε μια ανάρτηση στο blog του Kotlin που δημοσιεύτηκε στις 18 Μαρτίου, ο Garth Gilmour, προπαγανδιστής της JetBrains, είπε ότι πολλές ερωτήσεις έχουν προκύψει σχετικά με το DI από τότε που δημοσιεύτηκε ο οδικός χάρτης στις 12 Μαρτίου. Οι χρήστες έχουν αναρωτηθεί πώς θα αλλάξει το Ktor για να υποστηρίξει το DI και να ενσωματώσει υπάρχοντα πλαισία DI. Το Ktor επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν ασύγχρονες εφαρμογές σε εξυπηρετητή και πελάτη χρησιμοποιώντας το Kotlin.

Ο Gilmour τόνισε ότι το Ktor δεν θα απαιτεί ποτέ τη χρήση ενός πλαισίου DI ή θα περιλαμβάνει ένα πλαίσιο DI ως μέρος του σχεδιασμού του. “Η προτεινόμενη λειτουργία είναι αποκλειστικά για χρήστες που επιθυμούν να συνδυάσουν το DI με τις υπηρεσίες τους στο Ktor,” είπε. Η εταιρεία θέλει να βοηθήσει τα υπάρχοντα πλαίσια DI να ενσωματωθούν με το Ktor όσο το δυνατόν απροβλημάτιστα. Το DI θα είναι εντελώς προαιρετικό και οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη φυσική σύνταξη του πλαισίου DI αν το προτιμούν.

Δείτε ακόμα: EQT: Συμφώνησε στην πώληση του μερίδίου της Ottobock

“Ο στόχος μας είναι να απλοποιήσουμε ριζικά τον τρόπο χρήσης του DI στο Ktor, χωρίς να προσθέσουμε καμία επιπλέον πολυπλοκότητα,” είπε ο Gilmour. Οι σχεδιασμοί προβλέπουν τη δυνατότητα επιλογής από τους χρήστες ποιο πλαίσιο DI, αν υπάρχει, θέλουν να χρησιμοποιήσουν στον Οδηγό Έργου του Ktor. Στόχος είναι η υποστήριξη όλων των πλαισίων DI. Στη συνέχεια, το πρόσθετο του Gradle του Ktor θα βρίσκει αυτόματα όλα τα στοιχεία που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο πλαίσιο.

Πηγή πληροφοριών: infoworld.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS