ΑρχικήinetΤο Netflix αποκάλυψε τις νέες του σειρές-ποιες μας ενθουσίασαν

Το Netflix αποκάλυψε τις νέες του σειρές-ποιες μας ενθουσίασαν

Κάθε εβδομάδα, ο γίγαντας του streaming Netflix, ανακοινώνει μια σειρά από νέες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές για το παγκόσμιο κοινό του. Γιατί όμως να σταματάει εκεί; Τι εμποδίζει το Netflix από το να αποκαλύψει κι άλλα έργα που είναι υπό εξέλιξη, τα οποία θα κάνουν πρεμιέρα στη δημοφιλή πλατφόρμα το 2025 ή ακόμη και το 2026; Όπως αποδεικνύεται τώρα, τίποτα!

Δείτε επίσης: Τέλος στις Συνδρομές μέσω iTunes: Οι Νέες Οδηγίες της Netflix

Netflix νέες σειρές

Στις 14 Μαρτίου, η βρετανική έκδοση της σειράς Next On… του Netflix πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο – με την Αντιπρόεδρο του Τμήματος Περιεχομένου του Netflix, Anne Mensah, να αποκαλύπτει έναν τεράστιο αριθμό νέων ταινιών και σειρών που θα κυκλοφορήσουν στην υπηρεσία τα προσεχή έτη!

Αν και οι ταινίες είναι σίγουρα εξαιρετικές, το Netflix είναι καλύτερο στη δημιουργία τηλεοπτικών σειρών. Με αυτό υπόψη, ξεχωρίσαμε τέσσερις συναρπαστικές σειρές που ίσως θα θέλετε να παρακολουθήσετε όταν κυκλοφορήσουν επίσημα.

Black Mirror season 7

Η 6η σεζόν της σειράς Black Mirror, που κυκλοφόρησε στο Netflix τον Ιούνιο του 2023, ήταν μια διχαστική προσθήκη στη σκοτεινή, σατιρική ανθολογία του Charlie Brooker. Σύμφωνα με το Rotten Tomatoes, οι κριτικοί την λάτρεψαν, αλλά το κοινό δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα από την πιο πρόσφατη σεζόν της δημοφιλούς σειράς. Η νέα σεζόν της σειράς Black Mirror θα αποτελέσει πρωτοπορία για την επιστημονική φαντασία, με την επερχόμενη σεζόν να περιλαμβάνει μια συνέχεια στο επεισόδιο ‘USS Callister‘ από την αγαπημένη για το κοινό του Netflix, 4η σεζόν.

Έτος κυκλοφορίας: 2025

Eric

Ο αστέρας της Marvel, Benedict Cumberbatch, που υποδύεται τον Doctor Strange στο Marvel Cinematic Universe (MCU), ανταλλάσσει τις μαγικές τέχνες και τις κάπες του, για ένα έντονο θρίλερ που διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’80 με τον Eric, μια νέα σειρά από τη σεναριογράφο της Suffragette, Abi Morgan.

Έτος κυκλοφορίας: 2024

Δείτε ακόμα: Netflix: 31 «μυστικοί κωδικοί μενού» για πρωτότυπο περιεχόμενο

Kaos

Ο αγαπημένος ηθοποιός Jeff Goldblum, χρησιμοποιώντας το μοναδικό του στυλ υποκριτικής, θα είναι ο τελευταίος ηθοποιός που θα αναλάβει το ρόλο του Δία, του θεού του κεραυνού στην ελληνική μυθολογία, στη νέα σειρά του Netflix. Η ερμηνεία του ως Δίας, ωστόσο, φέρεται να είναι διαφορετική από οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι τώρα. Πράγματι, ο Δίας του Goldblum θα καταλαμβάνει την κορυφή του Kaos, μιας τολμηρής και σκοτεινής κωμικής σειράς του Charlie Covell που προσφέρει μια νέα ματιά στην ελληνική μυθολογία.

Έτος κυκλοφορίας: 2025

Supacell

Ένα Netflix Original που φαίνεται να έχει βρίσκεται σε ανάπτυξη εδώ και χρόνια, το Supacell ετοιμάζεται επιτέλους να κάνει πρεμιέρα στο Netflix μέσα στο έτος. Θα αποτελέσει την πιο πρόσφατη προσπάθεια της κορυφαίας υπηρεσίας streaming στον κόσμο, να φέρει μια μοναδική ιστορία υπερηρώων στο παγκόσμιο κοινό της, μετά τα μεικτά αποτελέσματα στον χώρο του είδους, όπου είδαμε το The Umbrella Academy να κερδίζει υψηλές βαθμολογίες και το Jupiter’s Legacy να κατακρημνίζεται.

Έτος κυκλοφορίας: 2025

Δείτε επίσης: Sky: H εφαρμογή Netflix δε λειτουγεί δημιουργώντας εκνευρισμό στους πελάτες

Οι πλατφόρμες streaming, όπως το Netflix, έχουν επηρεάσει τις τηλεοπτικές συνήθειες με πολλούς τρόπους, με τις νέες σειρές και ταινίες τους. Πρώτον, προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο 24/7. Αυτό σημαίνει ότι οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές και ταινίες όποτε επιθυμούν, χωρίς να χρειάζεται να προσαρμόζονται σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα. Δεύτερον, οι πλατφόρμες streaming έχουν επιτρέψει στους θεατές να παρακολουθούν περιεχόμενο από όλο τον κόσμο. Τρίτον, οι πλατφόρμες streaming έχουν επιτρέψει την προσωποποίηση της εμπειρίας παρακολούθησης. Οι θεατές μπορούν να δημιουργήσουν λίστες αναπαραγωγής, να επιλέξουν ποιες εκπομπές ή ταινίες θέλουν να παρακολουθήσουν και να λάβουν προτάσεις βάσει των προηγούμενων επιλογών τους.

Πηγή: techradar

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS