ΑρχικήUpdatesWalmart: Ξεκίνησε τις πωλήσεις των MacBook Air με M1 chip

Walmart: Ξεκίνησε τις πωλήσεις των MacBook Air με M1 chip

Η Walmart ανακοίνωσε σήμερα ότι άρχισε να διαθέτει το MacBook Air με το M1 chip στις Η.Π.Α., με μια πολύ λογική τιμή στα $699 (~642€).

Macbook air apple m1 chip

Για πρώτη φορά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν ένα Mac από τη Walmart, όπως ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. Τα προηγούμενα χρόνια, άλλοι λιανοπωλητές, όπως το Amazon και το Best Buy, πρόσφεραν αυτό το μοντέλο μόνο με 749,99 $ (~688€).

Το MacBook Air με το τσιπ M1 κυκλοφόρησε από την Apple για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2020, αντικαθιστώντας τους επεξεργαστές Intel. Η βασική έκδοση πωλείται στα 699$ (~642€) και περιλαμβάνει το chip M1, 256 GB αποθηκευτικό χώρο και 8 GB RAM, με επιλογές χρωμάτων Gold, Silver και Space Grey. Η λίστα προϊόντων της Walmart επιβεβαιώνει ότι το MacBook Air είναι ολοκαίνουργιο, χωρίς προηγούμενη χρήση ή ανακατασκευή.

Διαβάστε επίσης: Google και Walmart αποκτούν πελάτες της Paytm

Η Apple διέκοψε τη διάθεση το MacBook Air με το chip M1 αυτό το μήνα, μετά την παρουσίαση νέων μοντέλων MacBook Air με το τελευταίας τεχνολογίας chip M3. Πριν τη διακοπή, το μοντέλο πωλούνταν ολοκαίνουργιο για 999 $ (~917€). Η Apple συνεχίζει να διαθέτει ανακατασκευασμένα μοντέλα MacBook Air με το τσιπ M1, με τιμές που ξεκινούν από 759 $ (~697€).

walmart macbook

Αν και το MacBook Air με το chip M1 είναι περίπου τριάμισι ετών, παραμένει ένα υψηλής απόδοσης μηχάνημα για πολλές καθημερινές εργασίες. Ωστόσο, ο σχεδιασμός του είναι παλαιότερος και η συμβατότητά του με τα πιο πρόσφατα μοντέλα MacBook Air είναι περιορισμένη, οπότε αυτά τα ζητήματα είναι σημαντικά κατά τη λήψη της απόφασης αγοράς.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS