ΑρχικήReviewsSoundcore Sleep A20: Τα νέα ακουστικά ύπνου της Anker

Soundcore Sleep A20: Τα νέα ακουστικά ύπνου της Anker

Η Anker ανανεώνει τα ασύρματα ακουστικά της για τον ύπνο με το νέο μοντέλο Soundcore Sleep A20. Η ανακοίνωση έγινε σήμερα που γιορτάζεται η “Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου“, αλλά τα ακουστικά θα είναι διαθέσιμα για αγορά στις 16 Απριλίου (Kickstarter). Μέσω Amazon, θα είναι διαθέσιμα από τις 20 Μαΐου.

Anker Soundcore Sleep A20

Όπως και το προηγούμενο μοντέλο A10, τα ακουστικά Soundcore Sleep A20 δεν έχουν active noise cancellation. Η Anker λέει ότι τα ακουστικά της είναι εξοπλισμένα με “Twin-Seal eartips” που μπορούν να αποκλείσουν το τριπλάσιο θόρυβο από τα τυπικά ακουστικά σιλικόνης. Τα ακουστικά μπορούν, επίσης, να αναπαράγουν λευκό θόρυβο από μια “βιβλιοθήκη ήχου”, κάτι που βοηθά στον περαιτέρω αποκλεισμό εξωτερικών ήχων. Ταυτόχρονα, η εταιρεία λέει ότι ο συμπαγής σχεδιασμός κάνει τα ακουστικά άνετα ακόμα και όταν κάποιος κοιμάται στο πλάι.

Δείτε επίσης: Είναι αυτό το ‘comeback’ των ενσύρματων ακουστικών;

Αξίζει να σημειωθεί  ότι η Anker έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των ακουστικών Soundcore Sleep A20. Τα ακουστικά προσφέρουν τώρα έως και 14 ώρες αναπαραγωγής λευκού θορύβου σε Sleep mode (αντί για 10 ώρες στο προηγούμενο μοντέλο) και έως 80 ώρες συνολικά με τη θήκη φόρτισής τους. Εάν κάποιος θέλει να ακούει μουσική από το τηλέφωνό του για να κοιμηθεί, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνεται στις 10 ώρες. Ωστόσο, στο παλαιότερο μοντέλο προσφέρονταν μόνο 6 ώρες.

Επιπλέον, υπάρχει ένα ενσωματωμένο ξυπνητήρι που έχει σχεδιαστεί για να σας ξυπνά χωρίς να ενοχλεί το άτομο που μπορεί να κοιμάται δίπλα σας. Υπάρχει και υποστήριξη για “αυτόματη παρακολούθηση ύπνου με παρακολούθηση θέσης ύπνου“. Αν για κάποιο λόγο χάσετε τα ακουστικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνοδευτική εφαρμογή ώστε να ενεργοποιήσετε μια ηχητική ειδοποίηση που θα σας βοηθήσει να τα εντοπίσετε.

Δείτε επίσης: Η Shokz Ανακοινώνει τα OpenSwim Pro: Τα Νέα Αδιάβροχα Ακουστικά για Άθληση

Συνολικά, τα νέα ακουστικά Soundcore Sleep A20 της Anker έρχονται με πολλές βελτιώσεις και μπορούν να σας προσφέρουν έναν ήρεμο και απολαυστικό ύπνο.

ακουστικά ύπνου

Ακουστικά ύπνου: Πλεονεκτήματα

Τα ασύρματα ακουστικά βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου. Καταρχάς, πολλά από αυτά έχουν τη δυνατότητα να αναπαράγουν ήχους που βοηθούν στην χαλάρωση και στην προετοιμασία για τον ύπνο, όπως ήχοι της φύσης, μελωδίες χαλάρωσης ή ακόμη και λευκός θόρυβος.

Επιπλέον, πολλά ασύρματα ακουστικά, όπως τα Soundcore Sleep A20, έχουν ενσωματωμένες τεχνολογίες ακύρωσης θορύβου, οι οποίες μπορούν να μειώσουν ή ακόμη και να εξαλείψουν τους περιβαλλοντικούς θορύβους, δημιουργώντας ένα ήρεμο και ήσυχο περιβάλλον που ευνοεί τον ύπνο.

Δείτε επίσης: Vision Pro: Η Apple έχει ήδη πουλήσει έως και 180.000 ακουστικά

Τέλος, ορισμένα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την ποιότητα του ύπνου, καταγράφοντας δεδομένα όπως η διάρκεια του ύπνου, οι φάσεις του ύπνου και οι περίοδοι αφύπνισης. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσαρμόσουν και να βελτιώσουν τις συνήθειες ύπνου.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS