ΑρχικήReviewsAircove Go: Το φορητό Wi-Fi 6 router της ExpressVPN με built-in VPN

Aircove Go: Το φορητό Wi-Fi 6 router της ExpressVPN με built-in VPN

Η ExpressVPN λανσάρει το Aircove Go, το πρώτο της φορητό Wi-Fi 6 router με ενσωματωμένη προστασία VPN.

Μια πρόσφατη μελέτη του Forbes έδειξε ότι ένα σημαντικό ποσοστό χρηστών έχει υποστεί παραβίαση προσωπικών στοιχείων κατά τη χρήση ενός δημόσιου Wi-Fi. Οι περισσότερες παραβιάσεις συμβαίνουν σε αεροδρόμια, εστιατόρια και καφετέριες, όπου συχνά οι συνδέσεις δεν είναι ασφαλείς. Η ExpressVPN θέλει να λύσει αυτό το πρόβλημα, λανσάροντας το Aircove Go. Το νέο φορητό router θα καλύψει το χάσμα μεταξύ του απορρήτου των δεδομένων και της άνεσης του δωρεάν δημόσιου Wi-Fi.

Πολλοί καταφεύγουν σε δημόσια δίκτυα για να συνδεθούν στο διαδίκτυο δωρεάν όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού. Ωστόσο, δεν είναι τόσο ασφαλή όσο τα οικιακά δίκτυα, αφού ο καθένας έχει πρόσβαση σε αυτά.

Δείτε επίσης: ExpressVPN: Ενσωματώνει password manager στην εφαρμογή

Aircove Go ExpressVPN

Κατασκευάσαμε το Aircove Go για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα, ώστε να μπορείτε να παίρνετε το οικιακό σας δίκτυο στο δρόμο και να προστατεύετε τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, ακόμη και σε δημόσιο Wi-Fi. Σκεφτείτε το Aircove Go ως τον σύντροφό σας για την ψηφιακή ασφάλεια: Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οικιακό γραφείο, σε ένα entertainment room, σε ένα ξενοδοχείο και σε πολλά άλλα μέρη“, λέει η εταιρεία.

Το Aircove Go επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται στο διαδίκτυο με μεγαλύτερη ασφάλεια. Η ενσωματωμένη προστασία VPN προσφέρει ανώνυμη περιήγηση. Η διεύθυνση IP του χρήστη αλλάζει, καθιστώντας δύσκολη την παρακολούθηση της δραστηριότητας του χρήστη στο διαδίκτυο από τρίτους. Επιπλέον, προσφέρεται προστασία από διάφορες διαδικτυακές απειλές, όπως η καταγραφή δεδομένων και η κυβερνοεπίθεση.

Η ExpressVPN υπόσχεται μια εύκολη, εφάπαξ εγκατάσταση. Οι χρήστες πρέπει απλά να συνδέσουν τις συσκευές τους στο Aircove Go μόνο μία φορά. Μετά από αυτό, το φορητό router θα μπορεί να συνδέεται σε δημόσιο Wi-Fi σε κάθε νέα τοποθεσία και η συσκευή του χρήστη θα συνδέεται αυτόματα.

Δείτε επίσης: ExpressVPN: Bug στο split tunneling feature εξέθετε DNS requests

Σε αντίθεση με το Aircove home router που κυκλοφόρησε το 2022 και απαιτεί Ethernet, το φορητό Wi-Fi 6 router Aircove Go της ExpressVPN προβάλλει μια νέα δυνατότητα στο AircoveOS που ονομάζεται Wi-Fi Link και βοηθά τους χρήστες να συνδεθούν στο διαδίκτυο με τη σύνδεση σε τοπικό Wi-Fi. Δεν απαιτούνται καλώδια, εκτός από ένα USB-C για τροφοδοσία.

Με κάλυψη έως και 70 τετραγωνικά μέτρα, το Aircove Go υποστηρίζει οποιαδήποτε έξυπνη οικιακή συσκευή με δυνατότητα Wi-Fi και άλλα τεχνολογικά gadgets που δεν μπορούν να εγκαταστήσουν λογισμικό VPN. Σύμφωνα με την ExpressVPN, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν απεριόριστες συσκευές.

Το φορητό Wi-Fi 6 router της ExpressVPN είναι μικρό, ελαφρύ και βολικό (μέγεθος παλάμης) και έρχεται με ταχύτητες Wi-Fi έως και 600 Mbps για 2.4 GHz bands και έως 1.200 Mbps για 5 GHz. Διαθέτει επίσης τετραπύρηνο επεξεργαστή 64-bit 1,2 GHz, 512 MB RAM και 128 MB flash storage.

Δείτε επίσης: Το Ιράν απαγορεύει τη “μη εξουσιοδοτημένη” χρήση VPN

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν Threat Manager, γονικούς ελέγχους, ad-blocking προστασία και αυτόματες ενημερώσεις.

Απαιτείται συνδρομή στο ExpressVPN για τη χρήση του router.

φορητό Wi-Fi 6 router

Δείτε αναλυτικά τις τεχνικές λεπτομέρειες του Aircove Go:

  • Wi-Fi: Dual-band (2.4 GHz/5 GHz) Wi-Fi, ​​AX1800 MU-MIMO
  • Wi-Fi 6 (IEEE 802.11 b/g/n/ac/ax)
  • Ταχύτητα Wi-Fi: Έως 600 Mbps (2,4 GHz), έως 1.200 Mbps (5 GHz)
  • Interface: 1 x WAN Ethernet port, 2 x LAN Ethernet ports, 1 x LED, 1 x reset button, 1 x USB Type-C power input, 2 x external antennas
  • Κάλυψη: 750 τ. πόδια / 70 τ.μ
  • Επεξεργαστής, μνήμη και αποθήκευση: 1,2 GHz 64-bit Quad-Core CPU, 512 MB RAM, 128 MB flash storage
  • Συνδεσιμότητα Ethernet: DHCP, PPPoE, Static IP
  • Χαρακτηριστικά ασφαλείας: Ενσωματωμένη προστασία ExpressVPN, ασφάλεια Wi-Fi WPA2/3, Αυτόματες ενημερώσεις
  • Προηγμένες δυνατότητες προστασίας: Threat Manager, γονικοί έλεγχοι και αποκλεισμός διαφημίσεων
  • Διαστάσεις: 125 mm x 82 mm x 36 mm
  • Βάρος: 245g

Πηγή: 9to5mac.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS