ΑρχικήHow ToΕίναι δυνατή η σύνδεση μίας smart TV σε ένα mobile hotspot;

Είναι δυνατή η σύνδεση μίας smart TV σε ένα mobile hotspot;

Με τη σύνδεση της smart TV σας σε ένα mobile hotspot, ανοίγετε έναν κόσμο ψυχαγωγίας, που σας επιτρέπει να μεταδίδετε αβίαστα τις αγαπημένες σας εκπομπές, ταινίες και βίντεο. Είτε βρίσκεστε εν κινήση είτε αντιμετωπίζετε προβλήματα σύνδεσης με το οικιακό Wi-Fi δίκτυό σας, η εκμετάλλευση της λειτουργίας hotspot της κινητής σας συσκευής μπορεί να παρέχει αξιόπιστη σύνδεση στο internet για την smart TV σας.

Δείτε επίσης: Η Telly κυκλοφορεί δωρέαν smart TV

smart TV mobile hotspot

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη διαδικασία βήμα προς βήμα, για να συνδέσετε την smart TV σας σε ένα mobile hotspot, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε αδιάκοπη ψυχαγωγία από την άνεση του καθιστικού σας ή όπου κι αν βρίσκεστε.

Πώς μπορώ να συνδέσω την smart TV σε ένα mobile hotspot;

  • Ανάψτε την τηλεόρασή σας και μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεων.
  • Εντοπίστε την ενότητα Ρυθμίσεις Δικτύου στο μενού, η οποία ενδέχεται εναλλακτικά να είναι σημειωμένη ως Ρυθμίσεις Internet ή Wi-Fi.
  • Περιηγηθείτε στα διαθέσιμα δίκτυα Wi-Fi που μπορεί να ανιχνευθούν από την τηλεόρασή σας. Από τη λίστα, επιλέξτε το δίκτυο που αντιστοιχεί στο mobile hotspot σας.
  • Καταχωρίστε τον κωδικό πρόσβασης που σχετίζεται με το δίκτυο hotspot σας για να γίνει μια σύνδεση.
  • Μετά την επιτυχημένη σύνδεση, δοκιμάστε τη συνδεσιμότητα προσπαθώντας να μεταδώσετε περιεχόμενο στην τηλεόρασή σας.
Δείτε ακόμα: T-Mobile: Ορισμένοι πελάτες ενδέχεται να έχουν καλύτερες τηλεφωνικές προσφορές

Γιατί μία smart Tv δε συνδέεται στο mobile hotspot μου;

Αρχικά, βεβαιωθείτε για τη συμβατότητα μεταξύ του mobile hotspot σας και της smart Tv σας. Επιβεβαιώστε ότι άλλες συσκευές μπορούν να συνδεθούν στο hotspot σας και ότι η τηλεόρασή σας μπορεί να συνδεθεί σε άλλα δίκτυα. Αυτό το βήμα θα βοηθήσει να εντοπιστούν πιθανά προβλήματα μεταξύ του hotspot, της τηλεόρασής σας ή της σύνδεσης μεταξύ τους.

Δεύτερον, ελέγξτε τη χρήση δεδομένων του hotspot σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει εξαντληθεί. Ανάλογα με το πρόγραμμα δεδομένων σας, ενδέχεται να έχετε περιορισμένα δεδομένα hotspot, τα οποία μπορεί να εξαντληθούν πιο γρήγορα από ό,τι αναμενόταν.

Δείτε επίσης: Mobile malware: Ένας μεγάλος κίνδυνος για τις επιχειρήσεις

Τρίτον, αξιολογήστε την ταχύτητα του mobile hotspot σας. Συνδέστε ένα τηλέφωνο ή υπολογιστή στο φορητό σημείο πρόσβασης και πραγματοποιήστε ένα τεστ ταχύτητας internet. Η κακή σύνδεση στην περιοχή σας μπορεί να περιορίσει τις δυνατότητες ροής περιεχομένου. Λάβετε υπόψη τη μετακίνηση του φορητού σημείου πρόσβασης για βελτίωση της ισχύος του σήματος.

Πηγή: gadgetsnow

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS