ΑρχικήinetΗ Telly κυκλοφορεί δωρέαν smart TV

Η Telly κυκλοφορεί δωρέαν smart TV

Telly smart TV

Η Telly, μια νεοσύστατη εταιρεία υλικού με επικεφαλής τον συνιδρυτή της Pluto TV Ilya Pozin, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι δίνει δωρεάν 500.000 από τις νέες έξυπνες τηλεοράσεις της. (Ναι, είπαμε δωρεάν.) Υπάρχει όμως μια παγίδα. Οι χρήστες πρέπει να παρακολουθούν διαφημίσεις 24/7, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούν τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

Δείτε επίσης: Το Android TV 13 θα μειώσει την κατανάλωση ενέργειας της smart TV σας;

Η Telly ανέπτυξε μια έξυπνη τηλεόραση διπλής οθόνης, η οποία διαθέτει μια οθόνη 55 ιντσών 4K HDR, ένα ενσωματωμένο soundbar πέντε drivers και μια δεύτερη οθόνη εννέα ιντσών τοποθετημένη από κάτω. Σε αυτή τη δεύτερη οθόνη εμφανίζονται διαφημίσεις μαζί με widgets, όπως ο καιρός, η αναπαραγωγή μουσικής και τα αποτελέσματα αθλητικών αγώνων, μεταξύ άλλων ενημερωτικών widgets όπως οι μετοχές. Το κάτω πάνελ φωτίζεται ανά πάσα στιγμή, ακόμη και όταν αναπαράγεται περιεχόμενο.

Ωστόσο, δεδομένου ότι η πρόσθετη οθόνη είναι πολύ μικρότερη από την κύρια οθόνη και οι διαφημίσεις καταλαμβάνουν μόνο το ένα τέταρτο αυτής, υπάρχουν χρήστες που πιθανότατα μπορούν να εκπαιδεύσουν τα μάτια τους να αγνοούν τις διαφημίσεις εντελώς. Για άλλους, μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικές.

Επιπλέον, το άλλο αντάλλαγμα είναι να συμφωνήσετε να δώσετε στην Telly ορισμένα δεδομένα. Άλλωστε, το giveaway είναι εφικτό μόνο επειδή οι διαφημίσεις χρηματοδοτούν την ίδια τη συσκευή.

Πρόταση: Google TV: Κυκλοφορεί ενημέρωση για καλύτερη απόδοση

Σύμφωνα με τον ιδρυτή και CEO της Telly, η Telly είναι μια επαναστατική εξέλιξη που ωφελεί τόσο τους καταναλωτές όσο και τους διαφημιστές. Για πάρα πολύ καιρό, οι καταναλωτές δεν αποζημιώνονταν δίκαια για τις διαφημίσεις στις οποίες εκτίθενται στις τηλεοράσεις τους, παρόλο που οι εταιρείες κερδίζουν δισεκατομμύρια δολάρια από αυτές. Με την Telly, οι καταναλωτές μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε δωρεάν τηλεόραση, ένα νέο μοντέλο στο οποίο ο ιδρυτής και CEO της Telly έχει πρωτοπορήσει και στο παρελθόν με την Pluto TV. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κράτηση της δωρεάν smart TV τους στο www.freetelly.com. Η Telly θα στείλει τη συσκευή αυτό το καλοκαίρι. Επί του παρόντος, δέχεται κρατήσεις μόνο στις ΗΠΑ.

Telly smart TV

Η τηλεόραση της Telly έχει αξία 1.000 δολάρια και διαθέτει δυνατότητα βιντεοκλήσεων, ενσωματωμένη κάμερα, αισθητήρες και μικρόφωνο για παιχνίδια και γυμναστική. Έρχεται με πάνω από 40 βιντεοπαιχνίδια και προγράμματα γυμναστικής παρακολούθησης κίνησης και οι χρήστες μπορούν να την ελέγχουν με χειριστήρια, τηλεχειριστήρια ή το ίδιο τους το σώμα. Η τηλεόραση διαθέτει επίσης έναν φωνητικό βοηθό με AI που μπορεί να ρυθμίζει χρονοδιακόπτες και να απαντά σε ερωτήσεις. Η τηλεόραση της Telly δεν διαθέτει το δικό της λογισμικό έξυπνης τηλεόρασης, αλλά έρχεται με ένα streaming stick Android TV και μπορεί να συνδεθεί με άλλες συσκευές όπως το Roku, το Amazon Fire TV και το Apple TV.

Διαβάστε επίσης:ITVX: Η εφαρμογή ροής τηλεόρασης θα σταματήσει να λειτουργεί σε iPhone

πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS