ΑρχικήUpdatesGoogle TV: Κυκλοφορεί ενημέρωση για καλύτερη απόδοση

Google TV: Κυκλοφορεί ενημέρωση για καλύτερη απόδοση

Google TV

Ξεκινώντας από σήμερα, οι συσκευές Google TV λαμβάνουν μια ενίσχυση στην απόδοση με ένα νέο update που κάνει επίσης μικροαλλαγές για να βελτιώσει την κατάσταση αποθήκευσης που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες, εν μέρει με την προσθήκη της αυτόματης αναστολής λειτουργίας των εφαρμογών.

Δείτε επίσης: Η ανανέωση του Google TV προσφέρει έναν ευκολότερο τρόπο πρόσβασης στο περιεχόμενό σας

Σε μια σύντομη ανάρτηση, η Google εξηγεί ότι μια νέα ενημέρωση κυκλοφορεί για όλες τις συσκευές Google TV, συμπεριλαμβανομένου του Chromecast και πολλών άλλων. Η ενημέρωση επικεντρώνεται σε δύο πράγματα, στις επιδόσεις και στον αποθηκευτικό χώρο.

Ξεκινώντας από την απόδοση, η Google αναφέρει ότι αυτή η νέα ενημέρωση θα επηρεάσει τόσο τις συσκευές όσο και τα τηλεχειριστήρια, με στόχο την εξάλειψη του “χρόνου αναμονής” κατά την αφύπνιση της συσκευής σας, καθώς και του χρόνου απόκρισης μεταξύ του πατήματος ενός κουμπιού και των ενεργειών που πραγματοποιούνται στην οθόνη. Αυτές οι ενημερώσεις προφανώς κυκλοφορούν ήδη σε όλους τους χρήστες.

Έχουμε πραγματοποιήσει ενημερώσεις τόσο στις συσκευές όσο και στα τηλεχειριστήριά σας για να εξαλείψουμε το χρόνο αναμονής. Μειώσαμε το χρόνο που χρειάζεται για να ξυπνήσει η τηλεόραση Google TV, το χρόνο απόκρισης μεταξύ της τηλεόρασης και των κλικ των κουμπιών στο τηλεχειριστήριό σας και το χρόνο που βλέπετε το animation φόρτωσης κατά την επανεκκίνηση της συσκευής σας.

google tv

Πρόταση: Google TV: Το νέο τηλεχειριστήριο θα διαθέτει μπαταρία αυτοφόρτισης

Μια άλλη διόρθωση που γίνεται εστιάζει στην αποθήκευση, η οποία, όπως γνωρίζουν πολλοί κάτοχοι Chromecast, μπορεί να είναι απογοητευτική. Ξεκινώντας από τώρα, το Google TV θα “αδρανοποιεί” αυτόματα τις εφαρμογές που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί τις τελευταίες 30 ημέρες. Η αδρανοποίηση των εφαρμογών θα αποφορτίζει την εφαρμογή από το σύστημά σας όταν δεν χρησιμοποιείται, αλλά θα διατηρεί τα βασικά δεδομένα τοπικά, ώστε να μπορείτε να τη ξεκινήσετε γρήγορα όταν θελήσετε να τη χρησιμοποιήσετε ξανά. Για να λειτουργήσει αυτό, όμως, θα χρειαστείτε μια συσκευή που βασίζεται τουλάχιστον στο Android TV 12. Αυτό περιλαμβάνει το Chromecast με το Google TV, αλλά όχι όλες τις τηλεοράσεις και άλλους αποκωδικοποιητές.

Η Google σημειώνει επίσης ότι τα Android App Bundles στο Android TV OS, τα οποία  ανακοίνωσε πέρυσι ότι θα επιβάλει από αυτόν τον μήνα, θα μειώσουν το μέγεθος των τηλεοπτικών εφαρμογών κατά περίπου 25%.

Διαβάστε επίσης: Το Chromecast με Google TV λαμβάνει το Android 12

πηγή πληροφοριών: 9to5google.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS