ΑρχικήUpdatesΤο Chromecast με Google TV λαμβάνει το Android 12

Το Chromecast με Google TV λαμβάνει το Android 12

Σήμερα, η Google κυκλοφόρησε την τελευταία της συσκευή streaming, το Chromecast με Google TV. Η συσκευή προσφέρει HD streaming και διατίθεται και σε πολύ προσιτές τιμές 29,99 $. Τώρα, φαίνεται πως η Google ενημερώνει και την παλαιότερη μονάδα Chromecast με Google TV. Αν και η εταιρεία δεν το ανακοίνωσε επίσημα, δηλώνει ότι θα ενημερώσει το δύο ετών μοντέλο δίνοντάς του νέα ζωή με το Android 12.

Δείτε επίσης: Chrome: Πώς να απενεργοποιήσετε τα στοιχεία ελέγχου πολυμέσων Chromecast

Chromecast Google TV

Οι άνθρωποι του 9to5Google έλαβαν επιβεβαίωση από την Google, δηλώνοντας ότι θα φέρει μια ενημέρωση στη συσκευή κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον. Δυστυχώς, η Google δεν έδωσε ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα φτάσει αυτή η ενημέρωση. Από την κυκλοφορία του, το Chromecast με Google TV δεν έχει λάβει τόση προσοχή. Η συσκευή δεν εγκαταλείφθηκε ποτέ, αλλά οι ενημερώσεις που παραδόθηκαν μέχρι στιγμής ήταν μάλλον άτονες.

Δείτε επίσης: Πώς να ρυθμίσετε το Chromecast με την Google TV

Στην πιο πρόσφατη ενημέρωση τον Ιούλιο, η ενημέρωση λογισμικού παρέδωσε επιδιορθώσεις για εφαρμογές που αντιμετώπιζαν προβλήματα με την αναπαραγωγή βίντεο 4K HDR και DRM. Περιλαμβάνει επίσης βελτιώσεις απόδοσης και διορθώσεις σφαλμάτων. Ως επί το πλείστον, το παλαιότερο μοντέλο έχει λάβει μόνο μικρές ενημερώσεις, ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και διορθώσεις σφαλμάτων.

Αν και δεν υπάρχει οριστικός λόγος για τον οποίο το μοντέλο Chromecast με Google TV 4K έχει παραμεληθεί, η θεωρία του 9to5Google είναι ότι το πρόβλημα προέρχεται από την έλλειψη χώρου αποθήκευσης στη streaming συσκευή. Δεδομένου ότι έχει μόνο 8 GB ενσωματωμένης αποθήκευσης, δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να γεμίσει μόλις εγκαταστήσετε τις εφαρμογές. Επιπλέον, το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο μόλις ξεκινήσετε την ενημέρωση των εγκατεστημένων εφαρμογών. Όταν μίλησαν με έναν εκπρόσωπο της Google για αυτό το ζήτημα, αναφέρθηκαν απλώς σε βελτιώσεις απόδοσης και αποθήκευσης που είχαν ανακοινωθεί και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Δείτε επίσης: Το Google Meet φέρνει τις κλήσεις στην τηλεόραση μέσω Chromecast!

Αν και η ενημέρωση Android 12 θα εκτιμηθεί από τους χρήστες, πιθανότατα δεν θα προσφέρει πολλά για το Chromecast με Google TV. Οι χρήστες μπορούν να αναμένουν υποστήριξη για menu UI υψηλότερης ανάλυσης, πρόσθετες λειτουργίες απορρήτου και άλλες μικρές αλλαγές.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS