ΑρχικήUpdatesWindows 11 22H2: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα gaming

Windows 11 22H2: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα gaming

Το νέο feature update Windows 11 22H2 που κυκλοφόρησε μόλις τρεις μέρες πριν, φέρεται να προκαλεί προβλήματα gaming και συγκεκριμένα προβλήματα απόδοσης παιχνιδιού σε συστήματα με GPU της NVIDIA.

Windows 11 22H2 gaming

Όπως περιγράφεται στη διαδικτυακή κοινότητα της Microsoft και σε άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες, ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν stuttering και τεράστιο lag όταν παίζουν παιχνίδια, μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης Windows 11 22H2.

Δείτε επίσης: Η Microsoft προσθέτει το ‘systemd’ στο υποσύστημα Windows για Linux

Έχω βιώσει τρελό stuttering στα games. Η χρήση της CPU στα παιχνίδια έχει μειωθεί σημαντικά, σε ορισμένα από 80% σε 5%. Μόλις επέστρεψα στην τελευταία ενημέρωση και η εμπειρία μου στο παιχνίδι είναι πολύ καλύτερη“, είπε ένας χρήστης του Reddit.

Μόλις έκανα ενημέρωση σε 22H2 και αντιμετωπίζω εξαιρετικά ασταθή FPS σε όλα μου τα παιχνίδια. Έχω καλές προδιαγραφές για gaming και δεν έχω ξαναδεί ποτέ προβλήματα (Ryzen 3600, 1070 TI, 16 GB RAM). Τα παιχνίδια βασικά δεν μπορούν να παιχτούν“, είπε κάποιος άλλος.

Έχω πολύ άσχημο stuttering όταν παίζω παιχνίδια. Ολοκαίνουργιος υπολογιστής και δούλευε καλά πριν από αυτήν την αναβάθμιση. i9-12900k, 3080ti. Διορθώστε το“, είπε ένας τρίτος χρήστης του Reddit.

Δείτε επίσης: Windows 11: Παρέχουν καλύτερη προστασία από επιθέσεις SMB brute-force

Πολλοί άλλοι χρήστες έκαναν παρόμοια σχόλια στο community site της Microsoft, κάνοντας παράπονα για τα προβλήματα κατά το gaming μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης Windows 11 22H2.

Windows 11 22H2 NVIDIA

Η επαναφορά σε προηγούμενη έκδοση διορθώνει το πρόβλημα

Το rolling back του update διορθώνει το πρόβλημα, σύμφωνα με αναφορές πολλών χρηστών.

Πήρα την ενημέρωση 22H2 για τα win 11 σήμερα το πρωί και τα παιχνίδια μου άρχισαν αμέσως να λαγκάρουν. Χρησιμοποιώντας το MSI afterburner, διαπίστωσα ότι στα παιχνίδια (BFV και NFS Heat) η χρήση της CPU μου είχε πέσει από περίπου 50-60% σε μόλις 5% και ήταν το ίδιο σε όλα τα παιχνίδια μου“, εξηγεί ένας χρήστης με άλλους να επιβεβαιώνουν ότι το πρόβλημα επηρεάζει επίσης τα συστήματά τους.

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα λογισμικά επεξεργασίας φωτογραφιών για Windows

Όλα έτρεξαν τέλεια χθες. Πήρα πίσω την ενημέρωση και τα παιχνίδια λειτουργούν ξανά τέλεια χρησιμοποιώντας 50-60% CPU“.

Ενώ η Microsoft δεν έχει ακόμη μιλήσει για αυτές τις αναφορές χρηστών, ο Software QA της NVIDIA, Manuel Guzman, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία γνωρίζει αυτό το ζήτημα με το gaming και προτρέπει τους χρήστες του Reddit να παρέχουν πρόσθετα σχόλια.

Προς το παρόν, οι πελάτες των Windows με GPU της NVIDIA μπορεί να θέλουν να καθυστερήσουν την ενημέρωση των συσκευών τους στα Windows 11 22H2 έως ότου η NVIDIA ή η Microsoft κοινοποιήσουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το τι προκαλεί αυτό το πρόβλημα απόδοσης κατά το gaming.

Πηγή: www.bleepingcomputer.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS