ΑρχικήUpdatesΗ ανανέωση του Google TV προσφέρει έναν ευκολότερο τρόπο πρόσβασης στο περιεχόμενό...

Η ανανέωση του Google TV προσφέρει έναν ευκολότερο τρόπο πρόσβασης στο περιεχόμενό σας

Πριν από την εφεύρεση των έξυπνων τηλεοράσεων, οι περισσότερες εμπειρίες προβολής ήταν βαρετές και ανέμπνευστες. Ευτυχώς, πολλοί κατασκευαστές τηλεοράσεων παρέχουν πλέον στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ της προσκόλλησης σε ένα πιο συμβατικό σύστημα μενού ή της χρήσης μιας προηγμένης διεπαφής από εταιρείες όπως η Google. Με αυτή την επιλογή στα χέρια μας, μπορούμε να απολαύσουμε τις αγαπημένες μας εκπομπές, ενώ παράλληλα απολαμβάνουμε τη σύγχρονη τεχνολογία! Με τον καιρό, η Google TV ενίσχυσε το σύνολο δυνατοτήτων της, παρέχοντας μια εμπειρία all-in-one και δίνοντας στους χρήστες έναν ευκολότερο τρόπο πρόσβασης σε όλο το περιεχόμενό τους. Σήμερα, η εταιρεία κάνει τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα εισάγοντας τέσσερις νέες σελίδες landing στην πλατφόρμα της, δίνοντας στους χρήστες έναν απρόσκοπτο τρόπο πρόσβασης στο περιεχόμενο.

Δείτε επίσης: Google: Εξετάζει προβλήματα συγχρονισμού του Gmail IMAP που επηρεάζουν το Outlook

Με τη νέα εισαγωγή των σελίδων landing, η Google TV διευκόλυνε τους χρήστες να βρίσκουν το περιεχόμενο που επιθυμούν με λιγότερη προσπάθεια. Αντί να μεταπηδούν μεταξύ διαφορετικών εφαρμογών, οι θεατές θα έχουν τώρα πρόσβαση σε ολόκληρες σελίδες αφιερωμένες αποκλειστικά σε ένα είδος – είτε πρόκειται για ταινίες, είτε για σειρές, είτε ακόμη και για ψυχαγωγία φιλική προς την οικογένεια. Επιπλέον, μια πρόσθετη σελίδα Español που εξασφαλίζει ότι κανένας θεατής δεν θα μείνει εκτός! Με αυτή τη νέα ενημέρωση δεν θα χρειάζεστε ούτε πολλαπλές υπηρεσίες streaming– όλοι οι αγαπημένοι σας τίτλοι σε ένα μέρος – απλά επιλέξτε και παρακολουθήστε!

Δείτε επίσης: Google Bug Bounty: Το 2022 δόθηκαν $ 12 εκατ. σε ερευνητές

Όσον αφορά τον προσδιορισμό του περιεχομένου κάθε σελίδας προορισμού, η Español θα προσφέρει ισπανόφωνα μέσα ενημέρωσης, ενώ η Family θα έχει οποιοδήποτε υλικό κάτω από την κατηγορία “PG”. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτή την ορολογία, το PG είναι μια αμερικανική ετικέτα που προειδοποιεί τους γονείς και τους κηδεμόνες για συγκεκριμένα στοιχεία που βρίσκονται μέσα σε ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές. Τέλος, οι σελίδες Movies και Shows διακρίνονται εύκολα – η μία δίνει πρόσβαση μόνο σε ταινίες ενώ η άλλη παρέχει αποκλειστικά τηλεοπτικές σειρές!

Google TV

Δείτε επίσης: Οι υπάλληλοι της Google καλούνται να μοιράζονται τα γραφεία τους

Η Google θα εξοπλίσει τους χρήστες της στις ΗΠΑ με βελτιώσεις στην πλοήγηση, όπως ένα κομψό κουμπί γρήγορων ρυθμίσεων και άλλες τροποποιήσεις στο UI. Επιπλέον, οι αποκλειστικές νέες σελίδες προορισμού είναι βέβαιο ότι θα κάνουν την εμπειρία του Google TV πιο γρήγορη και αποτελεσματική! Έτσι, αν χρησιμοποιείτε το Google TV αυτή τη στιγμή, επωφεληθείτε από αυτό το γεγονός αναβάθμισης ενημερώνοντας τη συσκευή σας γρήγορα πριν το κάνει οποιοσδήποτε άλλος.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS