ΑρχικήUpdatesWhatsApp: Θα επιτρέπει τη μεταφορά συνομιλιών σε άλλο iPhone χωρίς χρήση του...

WhatsApp: Θα επιτρέπει τη μεταφορά συνομιλιών σε άλλο iPhone χωρίς χρήση του iCloud

Το WhatsApp δουλεύει πάνω σε μια νέα λειτουργικότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να μεταφέρουν το ιστορικό των συνομιλιών τους σε ένα άλλο iPhone χωρίς να απαιτείται η χρήση του iCloud.

WhatsApp iPhone

Αυτή τη στιγμή, το WhatsApp επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν το ιστορικό συνομιλιών και τα πολυμέσα τους σε ένα άλλο iPhone, μόνο αν έχουν δημιουργήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας της συνομιλίας που έχει ανέβει στο iCloud.

Δείτε επίσης: Το WhatsApp σας επιτρέπει πλέον να αποθηκεύετε μηνύματα που εξαφανίζονται

Με τη νέα λειτουργία “Transfer Chats to ‌iPhone‌“, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν αυτόματα τις συνομιλίες τους σε ένα νέο τηλέφωνο iPhone. Αρκεί να κατεβάσουν το WhatsApp στο νέο τους τηλέφωνο, να εγγραφούν με τον ίδιο αριθμό και να χρησιμοποιήσουν το παλιό τους iPhone για να σαρώσουν έναν κωδικό QR που εμφανίζεται στη νέα συσκευή. Έτσι θα γίνει η μεταφορά του ιστορικού.

Ενώ η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της συνομιλίας σας WhatsApp στο iCloud μπορεί να φανεί χρήσιμη εάν χάσετε το iPhone σας ή το επαναφέρετε, η νέα δυνατότητα είναι χρήσιμη στην περίπτωση που οι χρήστες έχουν ξεπεράσει τα δωρεάν 5GB αποθηκευτικού χώρου στο iCloud και δεν θέλουν να πληρώσουν επιπλέον για τη συνδρομή.

Δείτε επίσης: Channels: Το νέο εργαλείο WhatsApp για Broadcasting Information

Η δυνατότητα για μεταφορά συνομιλίας με αυτόν τον τρόπο είναι διαθέσιμη προς το παρόν σε ορισμένους beta testers που έχουν εγκαταστήσει το WhatsApp beta για iOS μέσω της εφαρμογής TestFlight. Η λειτουργία αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε περισσότερους χρήστες στις επόμενες ημέρες, αλλά δεν είναι σαφές πότε θα γίνει διαθέσιμη για όλους τους χρήστες του WhatsApp.

Οι ειδήσεις που αναφέρονται σε αυτή τη λειτουργία ακολουθούν την ανακοίνωση που έγινε από τη μητρική εταιρεία του WhatsApp, Meta, σχετικά με την υποστήριξη δυνατότητας multi-device login σε περισσότερα από ένα τηλέφωνα για το WhatsApp. Με αυτή την αλλαγή, οι χρήστες θα μπορούν να συνδέονται στον ίδιο λογαριασμό WhatsApp σε έως και τέσσερα τηλέφωνα, αντί για ένα μόνο τηλέφωνο και πολλές desktop συσκευές.

Δείτε επίσης: Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου ομάδας στο WhatsApp

iCloud

Η νέα λειτουργία που θα διατεθεί σε όλους τους χρήστες τις προσεχείς εβδομάδες, θα επιτρέψει να συγχρονίζονται τα μηνύματα των χρηστών σε πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων άλλων τηλεφώνων. Έτσι, ακόμα κι αν μια συσκευή είναι απενεργοποιημένη, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή σε άλλες συσκευές.

Το WhatsApp έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επικοινωνούν σε καθημερινή βάση. Οι προγραμματιστές της εφαρμογής προσθέτουν συνεχώς νέες δυνατότητες για να διασφαλίσουν ότι παραμένει ανανεωμένη και βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη.

Πηγή: www.macrumors.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS