ΑρχικήReviewsΑνακοινώθηκε η προσιτή συσκευή Moto G Power 5G

Ανακοινώθηκε η προσιτή συσκευή Moto G Power 5G

Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη του Edge 40 Pro της Motorola, μια άλλη ισχυρή αλλά πιο προσιτή συσκευή παρουσιάστηκε: Το Moto G Power 5G. Αυτό το καινοτόμο smartphone μόλις ανακοινώθηκε στις ΗΠΑ και σίγουρα θα ενθουσιάσει πολλούς πελάτες!

Διαθέτοντας επίπεδη οθόνη με εντυπωσιακό “chin”, αυτό το τηλέφωνο διαθέτει μια οπή κάμερας στο κέντρο του πάνω μέρους της εντυπωσιακής οθόνης του. Επιπλέον, στο πίσω μέρος του βρίσκονται kai τρεις κάμερες.

Moto G Power 5G

Το Moto G Power 5G είναι επίσημο και διατίθεται σε δύο χρωματικές επιλογές

Το τηλέφωνο διατίθεται σε μαύρο ή λευκό χρώμα, τα οποία παρουσιάζονται παρακάτω. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, το κουμπί λειτουργίας/κλειδώματος αναλαμβάνει διπλές αρμοδιότητες, καθώς λειτουργεί επίσης ως αξιόπιστος σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων που βλέπει στο πλάι.

Το Moto G Power 5G προσφέρει μια εκπληκτική οθόνη LCD 6,5 ιντσών fullHD+ με εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης 120Hz, η οποία τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Dimensity 930 της MediaTek, κατασκευασμένο με τεχνολογία αιχμής 6nm.

Η Motorola παρουσίασε πρόσφατα δύο μοντέλα του τηλεφώνου, το καθένα με διαφορετική μνήμη RAM και χωρητικότητα αποθήκευσης. Η πρώτη συσκευή διαθέτει 4GB RAM και 128GB μνήμης, ενώ η δεύτερη διαθέτει 6GB RAM συν 256GB εσωτερικής αποθήκευσης. Ανεξάρτητα από το μοντέλο που θα επιλέξετε, και τα δύο διαθέτουν υποδοχή εξωτερικής επέκτασης που επιτρέπει έως και 1TB επιπλέον χώρο!

Με το τηλέφωνο, θα έχετε μια γενναιόδωρη μπαταρία 5.000mAh μαζί με υποστήριξη φόρτισης 10W. Το Android 13 έρχεται προεγκατεστημένο στο τηλέφωνο, ενώ προσφέρεται και το Bluetooth 5.3.

Η τιμή του τηλεφώνου ξεκινά από 299,99 $

Διαθέτοντας τρεις οπίσθιες κάμερες, το τηλέφωνο προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία απεικόνισης – με έμφαση σε μια κύρια κάμερα 50 megapixel (διάφραγμα f/1,8), μια μονάδα βάθους 2 megapixel (διάφραγμα f/2,2) και έναν φακό macro 2 megapixel (f/2,2). Εκτός από αυτή την αξιοσημείωτη φωτογραφική ικανότητα, η συσκευή παρέχει και υποστήριξη Dolby Atmos για καθηλωτικές ηχητικές εμπειρίες από την υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών καθώς και στερεοφωνικά ηχεία!

Το Moto G Power 5G έχει διαστάσεις 163,06 x 74,8 x 8,45 mm και ζυγίζει 185 γραμμάρια. Η τιμή της συσκευής είναι 299,99 $ για το μοντέλο 6 GB RAM και θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ από τις 13 Απριλίου.

Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο unlocked από το Amazon, το Best Buy και τη Motorola. Αργότερα, θα μπορείτε να αγοράσετε τη συσκευή από τις εταιρείες Metro by T-Mobile, Spectrum Mobile και Xfinity Mobile. Μην χάσετε αυτή την καταπληκτική ευκαιρία!

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS