ΑρχικήinetTwitter: Διακοπή λειτουργίας αποσυνδέει τους χρήστες και δεν μπορούν να ξανασυνδεθούν

Twitter: Διακοπή λειτουργίας αποσυνδέει τους χρήστες και δεν μπορούν να ξανασυνδεθούν

Η διακοπή λειτουργίας που επηρέασε το Twitter, έχει πλέον επιλυθεί και οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν κανονικά στον ιστότοπο μέσω των υπολογιστών τους.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Τα verified Twitter accounts έχουν πλέον προτεραιότητα

Twitter

Μία διακοπή λειτουργίας στο Twitter είχε σαν αποτέλεσμα την αποσύνδαση πολλών χρηστών από την πλατφόρμα και την παρεμπόδισή τους να συνδεθούν ξανά στους λογαριασμούς τους. Στις 3:45 μ.μ. ET περίπου, χρήστες του Twitter ανά τον κόσμο αντιμετώπισαν προβλήματα σύνδεσης στην ιστοσελίδα για υπολογιστές. Πολλοί ανέφεραν τα προβλήματά τους στην πλατφόρμα DownDetector.

Όταν προσπαθούσαν να ξανασυνδεθούν στον ιστότοπο, φαίνεται ότι οι συνδέσεις λειτουργούσαν, αλλά ο ιστότοπος τους ανακατεύθυνε στη διεύθυνση αποσύνδεσης. Φαίνεται ότι αυτό επηρέασε κυρίως τους χρήστες που χρησιμοποιούν το Google Chrome και το Chromebook. Οι λογαριασμοί είχαν αποσυνδεθεί στο Chrome, αλλά όχι στο Mozilla Firefox.

Έπειτα από προσπάθεια να συνδεθούν στο Twitter μέσω του Google Chrome για δεύτερη φορά, ο ιστότοπος ζητούσε επιπλέον πληροφορίες, καθώς εντόπιζε ασυνήθιστη δραστηριότητα στον λογαριασμό.

Δείτε ακόμα: KuCoin: Το Twitter account παραβιάστηκε για να προωθήσει scam crypto giveaway
Διακοπή λειτουργίας

Ωστόσο, μόλις οι χρήστες εισήγαγαν αυτές τις πληροφορίες, θα μπορούσαν να συνδεθούν ξανά στο λογαριασμό τους. Ίσως αυτό δεν ίσχυε για όλα τα άτομα που αντιμετώπιζαν το πρόβλημα της επαναλαμβανόμενης σύνδεσης και αποσύνδεσης.

Καθώς δεν υπήρχαν αναφερόμενα προβλήματα στην σελίδα κατάστασης ή στον λογαριασμό υποστήριξης του Twitter, οι χρήστες χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι να επιλυθεί η διακοπή αυτή από μόνη της. Τελικά, τα προβλήματα διορθώθηκαν χωρίς την παροχή επιπλέον πληροφοριών σχετικά με τον λόγο που προκάλεσαν αυτά τα προβλήματα από το Twitter.

Δείτε επίσης: Twitter: Έβαλε Disclaimer στις Samsung φωτογραφίες φεγγαριού

Η πλατφόρμα του Twitter είναι μία χρήσιμη πηγή από την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα και την επικαιρότητα. Μπορείτε να ακολουθήσετε διάφορους λογαριασμούς, συμπεριλαμβανομένων ειδησεογραφικών οργανισμών, δημοσιογράφων και πολιτικών, και να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τις ειδήσεις γρήγορα και εύκολα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS