ΑρχικήinetMicrosoft 365: Διακοπή λειτουργίας προκαλεί προβλήματα συνδεσιμότητας του Exchange Online

Microsoft 365: Διακοπή λειτουργίας προκαλεί προβλήματα συνδεσιμότητας του Exchange Online

Η Microsoft εξετάζει ορισμένα προβλήματα που παρουσιάζονται στο Microsoft 365 και εμποδίζουν ορισμένους χρήστες του Exchange Online να έχουν πρόσβαση στα email τους.

Δείτε επίσης: Η διακοπή αναζήτησης του Microsoft 365 επηρεάζει τα Outlook, Teams και SharePoint

Microsoft 365

Εντοπίσαμε ένα πρόβλημα που επηρεάζει τη συνδεσιμότητα του Exchange Online για χρήστες στη Βόρεια Αμερική και διερευνούμε περαιτέρω“, έγραψε η εταιρεία νωρίτερα στο Twitter.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο κέντρο διαχείρισης του Microsoft 365 στο EX546390.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα Downdetector παρατηρείται ότι χιλιάδες χρήστες του Microsoft 365 αντιμετωπίζουν προβλήματα σύνδεσης με το διακομιστή και στην πρόσβαση στα γραμματοκιβώτιά τους στο Outlook. Ορισμένοι πελάτες αντιμετωπίζουν σφάλματα κατά την σύνδεσή τους στους λογαριασμούς τους, ενώ άλλοι κολλάνε σε μια ατέρμονη διαδικασία σύνδεσης, όπου ζητείται από αυτούς να εισάγουν τους κωδικούς πρόσβασής τους.

Σύμφωνα με τη Microsoft, τα προβλήματα συνδεσιμότητας του Exchange Online επηρεάζουν μόνο τους χρήστες που βρίσκονται στη Βόρεια Αμερική.

Παρότι η εταιρεία ανέφερε ότι μπορούν να βρεθούν περισσότερες πληροφορίες για τη διακοπή αυτή στο κέντρο διαχείρισης του Microsoft 365 με τον κωδικό EX546390, η συμβουλή αναφέρει απλώς ότι η Microsoft εξετάζει ένα πιθανό πρόβλημα και τον δυνητικό αντίκτυπο στον τελικό χρήστη.

Δείτε ακόμα: Microsoft 365: Διακοπή λειτουργίας εμποδίζει την πρόσβαση σε εφαρμογές και υπηρεσίες web

Exchange Online

Τον περασμένο μήνα, υπήρξε μια ακόμα διακοπή στη λειτουργία του Exchange Online που επηρέασε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της διακοπής, οι πελάτες δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στα email τους και να στείλουν ή να λαμβάνουν καινούρια.

Χθες, οι χρήστες του Microsoft 365 αντιμετώπισαν προβλήματα που περιόρισαν τη δυνατότητά τους να βρίσκουν πληροφορίες σε πολλές υπηρεσίες, όπως το Outlook στο Web, το Exchange Online, το SharePoint Online, το Microsoft Teams και σε υπολογιστές με εγκατεστημένο το Outlook. Η Microsoft ασχολείται με τα θέματα και προσπαθεί να τα διορθώσει.

Πολλές υπηρεσίες του Microsoft 365 διακόπηκαν την περασμένη εβδομάδα λόγω μιας διακοπής λειτουργίας, εμποδίζοντας τους πελάτες σε όλο τον κόσμο να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους και να δουν τις εφαρμογές ιστού τους.

Τον Ιανουάριο, σημειώθηκε μια μαζική διακοπή στη λειτουργία του Microsoft 365 λόγω προβλημάτων στην προώθηση πακέτων δρομολογητή εντός του Δικτύου Ευρείας Περιοχής της Microsoft. Το πρόβλημα προκλήθηκε ακούσια από μια ενημέρωση διεύθυνσης IP του δρομολογητή.

Δείτε επίσης: Το Microsoft 365 θέλει να συγκεντρώσει όλες τις ειδοποιήσεις σας σε ένα μέρος

Tο Exchange Online είναι μια αξιόπιστη και ασφαλής λύση για την ανταλλαγή email, προσφέροντας στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών μια ομαλή εμπειρία σύνδεσης. Οι επιχειρήσεις μπορούν να βελτιώσουν τις διαδικασίες επικοινωνίας και συνεργασίας τους με τη βοήθεια της προσβασιμότητας, της ενσωμάτωσης με άλλα προϊόντα της Microsoft, της σχέσης κόστους-αποτελεσματικότητας, της επεκτασιμότητας και των επιλογών προσαρμογής. Αν ψάχνετε για μια αποτελεσματική λύση για την επικοινωνία σας μέσω email, τότε το Exchange Online μπορεί να είναι η κατάλληλη επιλογή για την επιχείρησή σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS