ΑρχικήgamingMicrosoft: Ίσως φέρει τα Starfield και Indiana Jones στο PS5

Microsoft: Ίσως φέρει τα Starfield και Indiana Jones στο PS5

Microsoft PS5
Indiana Jones PS5

Η Microsoft εξετάζει τη δυνατότητα να κάνει διαθέσιμα τα Starfield, Indiana Jones και άλλα παιχνίδια για το PS5.

Η Microsoft φαίνεται να βρίσκεται στον μέσο όρο μιας μεγάλης αναδιάταξης της στρατηγικής του Xbox όσον αφορά το μέλλον της πλατφόρμας, καθώς τα Starfield και πολλά άλλα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox φημολογείται ότι θα είναι διαθέσιμα στο μέλλον και για το PS5.

Δείτε επίσης: Xbox: Θα μπορείτε πλέον να παίζετε remotely με χειριστήρια αφής

Αυτό θα σηματοδοτούσε μια αρκετά μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που η Microsoft διαχειρίζεται τις κυκλοφορίες παιχνιδιών του Xbox. Οι αποκλειστικοί τίτλοι, ως γενικός κανόνας, προσελκύουν παίκτες και τους πείθουν να επενδύσουν στο οικοσύστημα της εκάστοτε εταιρίας. Τα Starfield είναι διαθέσιμα για PC και Xbox από τον Σεπτέμβριο του 2023. Χωρίς καμία ελπίδα για το παιχνίδι να έρχεται ποτέ στο PS5. Ωστόσο, ένα νέο ρεπορτάζ ισχυρίζεται ότι η Microsoft σκέφτεται να φέρει το παιχνίδι για να επεκτείνει την επιρροή του. Και όλα αυτά αποτελούν μέρος του μελλοντικού σχεδίου της Microsoft για το Xbox.

Πρώτη αναφορά από το XboxEra, “πηγές γνωστές με τα σχέδια της Microsoft” υποστηρίζουν ότι η κυκλοφορία για το PS5 είναι σε εξέλιξη. Ενδιαφέρον είναι ότι οι φήμες για το παιχνίδι να κυκλοφορήσει στο PS5 υπήρχαν πολύ πριν το παιχνίδι κυκλοφορήσει ποτέ. Αυτό ήταν επίσης πριν η Microsoft ολοκληρώσει την εξαγορά της Zenimax, η οποία κατέχει την Bethesda. Και το υπόλοιπο είναι ιστορία. Το Starfield έγινε ένα από τα πολλά παιχνίδια που θα παραμείνουν ένας τίτλος πρώτης κατηγορίας για τις πλατφόρμες της Microsoft. Αυτές είναι τα Windows PCs και οι κονσόλες Xbox Series X|S. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτό αλλάζει.

Δείτε ακόμα: Microsoft: Απολύσεις 1900 υπαλλήλων σε Activision Blizzard και Xbox

Η κυκλοφορία δεν θα είναι για λίγο ακόμα. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Microsoft στοχεύει σε μια προγραμματισμένη κυκλοφορία του Starfield για το PS5 κάποια στιγμή μετά την κυκλοφορία της επέκτασης Shattered Space για τα Windows και το Xbox. Δεν υπάρχει σταθερή ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτό ακόμα αλλά δεν αναμένεται μετά από το τέλος του 2024.

Το PS5 θα αποκτήσει διαθεσιμότητα περισσότερων πρώτης κατηγορίας παιχνιδιών του Xbox εκτός από το Starfield.

Το Starfield μπορεί να είναι ένα από τα πιο πρόσφατα υψηλού προφίλ παιχνίδια που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στο πιο πρόσφατο υλικό της Sony PlayStation, αλλά δεν είναι το μόνο παιχνίδι που λέγεται ότι είναι στον δρόμο. Το High-Fi Rush και το Sea of Thieves έχουν φημολογηθεί επίσης ότι θα κυκλοφορήσουν για το PS5. Ένα ρεπορτάζ από το The Verge αναφέρει επίσης ότι η Microsoft εξετάζει ακόμα περισσότερες κυκλοφορίες των πρώτης κατηγορίας παιχνιδιών της για το PS5, Ειδικότερα, το παιχνίδι Indiana Jones που πρόκειται να κυκλοφορήσει για τις κονσόλες Xbox και τους υπολογιστές Windows.

Η σειρά Gears of Wars αναφέρεται επίσης ότι εξετάζεται για μελλοντική κυκλοφορία για το PS5. Ο Jeff Grubb του Giant Bomb (μέσω VGC) ανέφερε την πιθανή κυκλοφορία στο Game Morning Mess podcast. Η Microsoft δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη κανέναν από αυτούς τους ισχυρισμούς. Αλλά ο επικεφαλής της Microsoft Gaming, Phil Spencer, φαίνεται να αναφέρεται σε πολλές μεγάλες αλλαγές που έρχονται.

“Σας ακούμε, σας ακούμε. Είχαμε προγραμματίσει ένα γεγονός ενημέρωσης για την επιχείρηση για την επόμενη εβδομάδα, όπου ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες μαζί σας για το όραμά μας για το μέλλον του Xbox. Μείνετε συντονισμένοι”, είπε ο Spencer στο X. Δεν είναι εντελώς σαφές τι περιλαμβάνει η ενημέρωση της επιχείρησης. Αλλά η Microsoft θα μοιραστεί αυτές τις αλλαγές με το κοινό κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα. Το ερώτημα που έχουν θέσει ορισμένοι είναι ότι αν η Microsoft μεταβεί στην προσφορά αποκλειστικών τίτλων πρώτης κατηγορίας στο PlayStation και άλλες πλατφόρμες, θα θέλουν οι καταναλωτές να επενδύσουν στην κονσόλα Xbox για μελλοντικές γενιές; Αυτό παραμένει να φανεί. Το Xbox πιθανώς δεν πάει πουθενά. Αλλά αυτή η αλλαγή φαίνεται να έχει λίγο νόημα.

Δείτε επίσης: Το DLC του Fate/Samurai Remnant Κυκλοφορεί 9 Φεβρουαρίου

Η Microsoft άρχισε να προσφέρει το λογισμικό της σε πλατφόρμες όπως το Android, iOS και ακόμα σε MacOS εδώ και κάποια χρόνια. Και από τότε έχει δει περισσότερα έσοδα να έρχονται από απλές τιμές άδειας. Ίσως το λογισμικό του Xbox κατευθύνεται προς την ίδια κατεύθυνση.

Πηγή: androidheadlines

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS