ΑρχικήgamingGears Of War Collection: Ενδείξεις για Κυκλοφορία το 2024

Gears Of War Collection: Ενδείξεις για Κυκλοφορία το 2024

Gears Of War Collection

Σύμφωνα με εσωτερικές πηγές, το Gears Of War Collection αναφέρεται ότι είναι στον δρόμο και κυκλοφορεί νωρίτερα από ό,τι νομίζετε. Φαίνεται πως μια συλλογή που θα περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια Gears Of War είναι υποτίθεται ότι αναπτύσσεται από την The Coalition.

Δείτε επίσης: Το μάρκετινγκ «Suicide Squad: Kill The Justice League» ήταν μια καταστροφή από την αρχή

Οι οπαδοί του Gears Of War έχουν πολλούς λόγους να είναι ενθουσιασμένοι αυτή τη στιγμή, καθώς ένα τηλεοπτικό σόου ονόματι Gears of War Adaptation με live δράση βρίσκεται προς το παρόν υπό ανάπτυξη με το Netflix, με τον Dave Bautista ως την κορυφαία επιλογή για τον ρόλο του Marcus Phoenix, και είναι και ο ίδιος ενδιαφερόμενος.

Στη συνέχεια, υπάρχει το Gears Of War 6, που θα συνεχίσει την ιστορία ενώ πηγαίνει τη σειρά σε ένα ανοιχτό κόσμο. Πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε απλά αναστενάξει στην ιδέα ενός ακόμα παιχνιδιού της σειράς που καθιστά τον ανοιχτό κόσμο το επόμενο gimmick της, αλλά μην ανησυχείτε. Ο δημιουργός της σειράς, Cliff Blesinski, φαίνεται πως έχει δει το τι η The Coalition το έχει υπό εξέλιξη και είναι ενθουσιασμένος να δει οι οπαδοί τη νέα κατεύθυνση που παίρνει.

Εν τω μεταξύ, οι οπαδοί πιστεύουν ότι κάτι προγραμματίζεται για κυκλοφορία το 2024, καθώς ένα ανώνυμο tweet από ένα μέλος της ομάδας της The Coalition έκανε υπονοούμενα για κάτι μεγάλο φέτος. Πολλοί νόμιζαν ότι θα μπορούσε να είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Gears Of War 6, αλλά πρόσφατες υποθέσεις δείχνουν τώρα κάτι άλλο, μια συλλογή Gears.

Δείτε ακόμα: Το Palworld, η παραλλαγή του Pokémon κυκλοφορεί σύντομα

Πρόσφατα, αναφέρθηκε στο podcast του Xbox Infinite ότι μια Gears Of War Collection είναι υπό εξέλιξη, και ότι η “δοκιμαστική έκδοση είναι έτοιμη και οι δοκιμαστές του παιχνιδιού το παίζουν αυτή τη στιγμή.”

Αυτό φυσικά πρέπει να ληφθεί με επιφύλαξη, αλλά πιστεύεται ότι θα είναι ένα παρόμοιο έργο με το Halo: The Master Chief Collection, συγκεντρώνοντας ολόκληρη την ιστορία του Gears Of War σε ένα παιχνίδι, με τους φανς να ελπίζουν ότι θα συνοδεύεται από ανανεωμένα γραφικά.

Δεν κοινοποιήθηκαν ημερομηνίες πρεμιέρας ή παράθυρα κυκλοφορίας, αλλά αν οι φήμες είναι αληθινές, θα πρέπει να αποκαλυφθεί σύντομα για μια κυκλοφορία το 2024.

Πηγή: gamingbible

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS