ΑρχικήUpdatesiPhone 16: Τα κύρια μοντέλα πρόκειται να αποκτήσουν σημαντική αναβάθμιση

iPhone 16: Τα κύρια μοντέλα πρόκειται να αποκτήσουν σημαντική αναβάθμιση

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον αναλυτή Jeff Pu, το Apple iPhone 16 αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος, φέροντας αρκετές αναβαθμίσεις.

Τα κύρια μοντέλα, iPhone 16 και iPhone 16 Plus, θα εξοπλίζονται με τον νέο επεξεργαστή A18, ο οποίος αποτελεί την πρώτη κατασκευή βασισμένη σε τεχνολογία 3 νανομέτρων. Επιπλέον, αναμένεται να διαθέτουν 8 GB RAM, σε σύγκριση με τα 6 GB των προηγούμενων μοντέλων.

Δείτε επίσης: iPhone 16: Βελτιωμένα Μικρόφωνα και Βελτιωμένο Siri με AI

Για τα μοντέλα Pro, τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max, θα χρησιμοποιηθεί ο τσιπ A18 Pro, ενώ θα ενσωματώνουν το μόντεμ Qualcomm X75. Από την άλλη πλευρά, τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus θα χρησιμοποιήσουν το μόντεμ Qualcomm X70. Αυτές οι αλλαγές αναμένεται να βελτιώσουν την απόδοση του 5G, με το X75 να παρέχει ακόμη υψηλότερες ταχύτητες στα Pro μοντέλα.

Συνολικά, αυτές οι πληροφορίες υποδεικνύουν μια σημαντική αναβάθμιση για τη σειρά iPhone 16. Εστιάζεται σε έναν επεξεργαστή υψηλής απόδοσης, αυξημένη μνήμη RAM και βελτιωμένες δυνατότητες σύνδεσης.

Πώς περιγράφει η Qualcomm το μόντεμ X75;

“Η Qualcomm Technologies έχει αναπτύξει μια προηγμένη λύση μόντεμ για την κεραία 6ης γενιάς, η οποία είναι έτοιμη να υποστηρίξει την τεχνολογία 5G Advanced. Αυτή η λύση παρέχει νέα αρχιτεκτονική, λογισμικό και πρωτοποριακές δυνατότητες που βελτιώνουν τη συνδεσιμότητα.

Ο επεξεργαστής Snapdragon X75 επιτρέπει στους κατασκευαστές (OEM) να δημιουργήσουν επόμενης γενιάς εμπειρίες σε smartphones, mobile broadband, αυτοκίνητα, υπολογιστές, βιομηχανικό IoT, σταθερή ασύρματη πρόσβαση, και ιδιωτικά δίκτυα 5G”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Jeff Pu, η Apple προγραμματίζει να ενσωματώσει αυτή την τεχνολογία στα μοντέλα των iPhone 16 και iPhone 16 Pro, επιτρέποντάς τους να απολαμβάνουν ταχύτητες 5G. Επιπλέον, αναμένεται ότι το iPhone 16 Pro θα έχει αναβαθμισμένη Ultra Wide κάμερα 48MP και υποστήριξη Wi-Fi 7, ενώ τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus θα υποστηρίζουν Wi-Fi 6E.

iphone 16 αναβάθμιση

Διαβάστε ακόμη: Πιθανή Μείωση Ρυθμού Ανανέωσης στα 60Hz στο iPhone 16

Αυτές οι αλλαγές αναμένεται να προσφέρουν βελτιωμένες ταχύτητες, ανάλυση κάμερας και απόδοση δικτύου για την επόμενη γενιά των iPhone.

Πηγή: 9to5mac.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS