ΑρχικήUpdatesiPhone 16: Βελτιωμένα Μικρόφωνα και Βελτιωμένο Siri με AI

iPhone 16: Βελτιωμένα Μικρόφωνα και Βελτιωμένο Siri με AI

Ο Ming-Chi Kuo αναφέρει ότι η σειρά iPhone 16 θα έχει βελτιωμένα μικρόφωνα, καθώς επίσης η Apple σχεδιάζει να ενσωματώσει περισσότερη τεχνητή νοημοσύνη (AI) στο Siri.

iPhone 16

Οι περισσότερες φήμες για το iPhone 16 επικεντρώνονται στις αναβαθμίσεις της κάμερας, ενώ η Apple φαίνεται να υστερεί στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. Ωστόσο, η πιο πρόσφατη ανακοίνωση του Ming-Chi Kuo, υποστηρίζει ότι θα υπάρξει σημαντική βελτίωση στο Siri με το iOS 18. Επιπλέον, το iPhone 16 θα εξοπλιστεί με νέα μικρόφωνα βελτίωνοντας την απόδοσή τους.

Διαβάστε περισσότερα: Πιθανή Μείωση Ρυθμού Ανανέωσης στα 60Hz στο iPhone 16

Ο Ming-Chi Kuo αναφέρει ότι εκτός από την αυξημένη αντοχή στο νερό, η κύρια αναβάθμιση είναι η βελτιωμένη αναλογία σήματος προς θόρυβο (SNR), που θα βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία με το Siri.
Η Apple αναδιοργάνωσε την ομάδα του Siri κατά το τρίτο τρίμηνο του 2023, προκειμένου να ενσωματώσει το AIGC/LLM (τεχνητή νοημοσύνη μοντέλου μεγάλης γλώσσας) στο περιεχόμενο που δημιουργείται. Επιπλέον, αναφέρεται ότι η φωνητική λειτουργία θα αποτελέσει τον κύριο τρόπο αλληλεπίδρασης με το AI/AIGC/LLM στα smartphone.

Έτσι, η ενίσχυση των χαρακτηριστικών και των προδιαγραφών hardware και software του Siri είναι κρίσιμη για την προώθηση του AIGC.
Παρά το γεγονός ότι αυτή είναι η πρώτη γνωστή αναφορά για προγραμματισμένες βελτιώσεις στα μικρόφωνα του iPhone, ο ισχυρισμός για τη βελτίωση του Siri ταιριάζει με πρόσφατες αναφορές.

iPhone 16

Δείτε ακόμη: Siri: Ανανεώνεται με πληθώρα τεχνητής νοημοσύνης εφαρμογών και χαρακτηριστικών;

Υποστηρίζεται, ότι η Apple δαπανά περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως για την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει για τη βελτίωση του Siri, πιθανόν έως το 2024.

Πηγή: appleinsider.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS