ΑρχικήUpdatesΠιθανή Μείωση Ρυθμού Ανανέωσης στα 60Hz στο iPhone 16

Πιθανή Μείωση Ρυθμού Ανανέωσης στα 60Hz στο iPhone 16

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τον leaker yeux1122, το iPhone 16 του 2024 ενδέχεται να διατηρήσει ορισμένες παλιές τεχνολογίες.

iPhone 16

Συγκεκριμένα, αναμένεται ότι τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus θα διαθέτουν οθόνες με ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Το iPhone 13 Pro του 2021 εισήγαγε την τεχνολογία ProMotion με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, αλλά αυτή η λειτουργία παρέμεινε αποκλειστικά για τα μοντέλα Pro έως και τα μοντέλα iPhone 15 Pro. Αντιθέτως, τα βασικά μοντέλα διαθέτουν παλαιότερο, λιγότερο ομαλό και όχι τόσο αποτελεσματικό ρυθμό ανανέωσης οθόνης.

Τα φθηνότερα μοντέλα του iPhone 16 της Apple θα χρησιμοποιούν επίσης την ίδια τεχνολογία οθόνης LTPS που χρησιμοποιήθηκε στο iPhone 15 και σε προηγούμενες εκδόσεις του iPhone, αντί για την οθόνη LTPO που χρησιμοποιούν τα μοντέλα Pro για να υποστηρίξουν ρυθμούς ανανέωσης 120 Hz.

Σύμφωνα με τον yeux1122, τα iPhone 16 και 16 Plus δεν αλλάζουν μέγεθος σε σχέση με τα τρέχοντα μοντέλα iPhone 15 που έχουν οθόνες 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών αντίστοιχα. Αντίθετα, το iPhone 16 Pro και το iPhone 16 Pro Max αναμένεται να αυξηθούν σε 6,3 ίντσες και 6,9 ίντσες αντίστοιχα. Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τις αποκλειστικές πηγές των Revegnus και yeux1122.

Διαβάστε ακόμα: Apple: Θα εξοπλίσει τα MacBook με In-House Cellular Modem;

Ο Yeux1122 ισχυρίζεται ότι τα μοντέλα αυτά θα έχουν βελτιώσεις στα στοιχεία οθόνης τους. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τα συγκεκριμένα εξαρτήματα, αλλά υποθέτουμε ότι αναφέρονται σε αναβαθμισμένα επίπεδα οθόνης και συνοδευτικά κυκλώματα που μπορεί να επηρεάσουν παραμέτρους όπως η φωτεινότητα, η ακρίβεια των χρωμάτων και η απόδοση ισχύος.

Τέλος, οι πληροφορίες μας δείχνουν ότι τα μοντέλα και τα δύο θα έχουν εγκοπές Dynamic Island, όπως είδαμε στη σειρά iPhone 15 φέτος.

Οι χρήστες που ενδιαφέρονται για την αναβάθμιση των τηλεφώνων τους πιθανότατα θα αγοράσουν ένα μοντέλο Pro, ενώ οι πιο συνηθισμένοι χρήστες δεν θα ανησυχήσουν για τη διαφορά όταν αποφασίσουν να αναβαθμίσουν το τρέχον iPhone τους.

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε πόσο τολμηρό είναι αυτό συγκριτικά με τα τηλέφωνα Android, όπου οι συσκευές ακόμη και κάτω από τα 500 $ (~458€) προσφέρουν ρυθμό ανανέωσης τουλάχιστον 90 Hz. Ωστόσο, είναι αναπόφευκτο αν θέλετε ένα νέο iPhone και δεν θέλετε να ξοδέψετε 1.000 $ (~915€) ή περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση, συνιστούμε σε αγοραστές που δεν έχουν πρόβλημα με μεταχειρισμένα ή ανακατασκευασμένα τηλέφωνα να εξετάσουν τα μοντέλα iPhone 13 Pro ή iPhone 14 Pro, μαζί με τα πιο πρόσφατα μοντέλα της Apple, για να διαπιστώσουν εάν αξίζει να θυσιάσουν έναν νεότερο επεξεργαστή προκειμένου να αποκτήσουν μια ομαλή οθόνη ProMotion.

iPhone 16

Τα iPhone 16 και iPhone 16 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ελπίζουμε ότι θα δούμε και άλλες αναβαθμίσεις στα iPhone 16 και iPhone 16 Plus, όπως το επιθυμητό νέο κουμπί Capture, το οποίο θα βάλει τέρμα στην αναμονή για μια οθόνη 60Hz που μας ταλαιπωρεί εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο.

Δείτε σχετικά: iPhone 14: Η δυνατότητα Emergency SOS δωρεάν για ένα ακόμα έτος

Πηγή: tomsguide.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS