ΑρχικήUpdatesΗ Tesla λανσάρει το Model 3 Highland στη Βόρεια Αμερική

Η Tesla λανσάρει το Model 3 Highland στη Βόρεια Αμερική

Η Tesla παρουσίασε επίσημα στη Βόρεια Αμερική το νέο Model 3 Highland και είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελίες με παράδοση εντός ενός μήνα.

tesla model 3 highland

Το περασμένο καλοκαίρι, η Tesla παρουσίασε μια νέα έκδοση του Model 3 με την ονομασία Highland. Αυτή η έκδοση περιλάμβανε ανανεωμένο σχεδιασμό, οθόνη στα πίσω καθίσματα, και αναβαθμισμένο φωτισμό περιβάλλοντος και πολλά άλλα.

Διαβάστε σχετικά: Tesla: Παρέδωσε πάνω από 1.800.000 αυτοκίνητα το 2023

Η παραγωγή του γίνεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο Gigafactory της Σαγκάης και διανέμεται σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τον Ειρηνικό.

Η Tesla δεν αποκάλυψε, πότε σκόπευε να εισάγει τη νέα έκδοση στη Βόρεια Αμερική, ενώ συνέχιζε να πωλεί την προηγούμενη έκδοση με το παλαιότερο σχέδιο.

Σήμερα, η αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε τελικά το νέο Model 3 στη Βόρεια Αμερική.

Η Tesla αναφέρεται σε αυτό ως το “αναβαθμισμένο μοντέλο 3” και ξεκινά να δέχεται παραγγελίες αυτή τη στιγμή για παραδόσεις τον “Ιανουάριο-Φεβρουάριο”.

Οι τιμές παρέμειναν αμετάβλητες και η γκάμα παρέμεινε αναλλοίωτη για την έκδοση RWD. Ωστόσο, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η τελική ταχύτητα μειώθηκε από 140 mph σε 125 mph.

Ο χρόνος επιτάχυνσης παρέμεινε ίδιος.

Βασιζόμενο στον υπολογισμό του εύρους WLTP στην Ευρώπη, το νέο Model 3 Highland είναι πιο αποδοτικό και έχει μεγαλύτερη αυτονομία από την προηγούμενη έκδοση. Ωστόσο, αυτή η αναβάθμιση δεν ισχύει για τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από την έκδοση Dual Motor που προσφέρει 8 επιπλέον μίλια.

Η Tesla αναφέρεται σε ορισμένες από τις ενημερώσεις που έχουν γίνει στο νέο Model 3:

Δείτε περισσότερα: Tesla: Θέματα αποκόλλησης τροχών σε κινούμενα αυτοκίνητα

Απολαύστε ένα ολοκαίνουργιο εσωτερικό που διαθέτει κομψό, μινιμαλιστικό στυλ που προσφέρει υψηλή αισθητική και απόδοση. Η καμπίνα είναι πιο αθόρυβη από ποτέ, χάρη στο περιτυλιγμένο ακουστικό γυαλί. Εκτός των άλλων διαθέτει επίσης νέες λειτουργίες, όπως ατμοσφαιρικός φωτισμός καικαθίσματα με ενσωματωμένο σύστημα αερισμού.

Πηγή: electrek.co

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS