ΑρχικήinetMicrosoft Teams: Επιτρέπει πλέον να σχεδιάζετε τα δικά σας εικονικά φόντα

Microsoft Teams: Επιτρέπει πλέον να σχεδιάζετε τα δικά σας εικονικά φόντα

Αν ποτέ σκέφτηκες ότι τα εικονικά φόντα του Microsoft Teams θα μπορούσαν να έχουν λίγο περισσότερο στυλ και χάρη, τότε έχεις την τύχη μαζί σου.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Έρχεται ενημερωμένη έκδοση με βελτιώσεις

Το υπηρεσία βιντεοδιασκέψεων κυκλοφορεί τώρα ένα νέο εργαλείο που θα επιτρέπει στους χρήστες να αναβαθμίσουν τα υπάρχοντα φόντα τους με πιο προσωπικές και δημιουργικές ιδέες.

Στην είσοδό της στον επίσημο δρόμο του Microsoft 365, η ενημέρωση με την ετικέτα “διακοσμήστε το φόντο σας“, θα επιτρέπει στους χρήστες να “δημιουργήσουν πιο προσωπικά και ενδιαφέροντα φόντα εφαρμόζοντας προηγμένα εφέ“.

Η Μicrosoft δεν εμβάθυνε ιδιαίτερα στις λεπτομέρειες των δυνατοτήτων της ενημέρωσης, αλλά υποθέτουμε ότι αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να επεξεργαστούν και να προσαρμόσουν το υπάρχον φόντο του Teams κατά την επιθυμία τους.

Η λειτουργία κυκλοφορεί τώρα σε χρήστες Windows desktop και Mac, αλλά υπάρχει ένα σημαντικό εμπόδιο – μόνο οι χρήστες του Microsoft Teams Premium θα έχουν πρόσβαση σε αυτήν.

Το Μicrosoft Teams Premium αρχικά κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2023, καθώς η εταιρεία επιδίωκε να προσφέρει μια αναβαθμισμένη και πιο προσωπική εμπειρία που περιλάμβανε μια σειρά από πρόσθετα και χαρακτηριστικά που ενισχύονται από την τεχνητή νοημοσύνη.

Αυτό περιλαμβάνει το GPT 3.5, το μοντέλο γλωσσικής τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύχθηκε από την OpenAI, για την αυτοματοποίηση ορισμένων κουραστικών καθηκόντων που σχετίζονται με τις συναντήσεις ως μέρος του “έξυπνου απολογισμού”. Η εταιρεία προσφέρει αυτήν τη στιγμή το Microsoft Teams Premium με κόστος 7 δολάρια ανά χρήστη τον μήνα, με έκπτωση 30% από την “κανονική τιμή” των 10 δολαρίων ανά χρήστη.

Δείτε ακόμα: Microsoft Teams: Πώς να αποκρύψετε μια συνομιλία;

Η ενημέρωση είναι η δεύτερη λειτουργία που θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες του Μicrosoft Teams Premium, ακολουθώντας τα νέα ότι οι ζωντανές μεταφρασμένες μεταγραφές κλήσεων θα ξεκινήσουν επίσης σύντομα. Οι χρήστες θα μπορούν να δουν μια ζωντανή, μεταφρασμένη μεταγραφή της κλήσης τους, με υποστήριξη διάφορων γλωσσών.

Τα φόντα του Microsoft Teams έχουν γίνει μια δημοφιλής προσθήκη για πολλούς χρήστες που θέλουν να ζωντανέψουν τις κλήσεις και τις συναντήσεις τους, με την εταιρεία να συνεχίζει να προσθέτει νέα πρότυπα και επιλογές τους τελευταίους μήνες. Αυτό περιλαμβάνει μια πρόσφατη επιλογή έξι νέων κατηγοριών φόντου, σχεδιασμένων για να “προκαλούν διάφορα συναισθήματα και ενέργειες”, με την ελπίδα να βελτιώσουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων στις κλήσεις του Microsoft Teams.

Η γιγαντιαία εταιρεία τηλεδιάσκεψης ανακοίνωσε επίσης ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο εργαλείο που θα ενοποιεί emojis, GIFs και αυτοκόλλητα σε έναν μόνο χώρο, καθιστώντας πιο απλό να βρίσκετε και να μοιράζεστε την επιθυμητή αντίδραση.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Επίθεση phishing ωθεί το κακόβουλο λογισμικό DarkGate

Το Microsoft Teams είναι ένα εργαλείο συνεργασίας που επιτρέπει την αποτελεσματική επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των μελών μιας ομάδας. Παρέχει δυνατότητες όπως η δημιουργία και η διαχείριση ομάδων, η οργάνωση συναντήσεων, η κοινή χρήση αρχείων και η ενσωμάτωση με άλλες εφαρμογές της Microsoft.

Με το Microsoft Teams, μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες για διάφορα έργα ή τμήματα, να προσθέσετε μέλη και να διαχειριστείτε τα δικαιώματα πρόσβασης. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε κανάλια εντός των ομάδων για την οργάνωση των συζητήσεων και των αρχείων.

Το Microsoft Teams παρέχει επίσης δυνατότητες για την οργάνωση και τη διεξαγωγή συναντήσεων. Μπορείτε να προγραμματίσετε συναντήσεις, να καλέσετε συμμετέχοντες, να μοιραστείτε την οθόνη σας και να καταγράψετε τις συναντήσεις.

Με την ενσωμάτωση του Microsoft Teams σε άλλες εφαρμογές της Microsoft, όπως το Office 365, το SharePoint και το OneDrive, μπορείτε να μοιραστείτε και να συνεργαστείτε σε αρχεία, να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε έγγραφα και να διαχειριστείτε τα έργα σας.

Πηγή: techradar

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS