ΑρχικήinetΤεχνητή Νοημοσύνη στο Snapchat

Τεχνητή Νοημοσύνη στο Snapchat

Ακόμη και το Snapchat έχει τώρα έναν δημιουργό εικόνων με τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Δείτε επίσης: Snapchat: Πώς να δημιουργήσετε Group Chats;

Η πρώτη προσπάθεια του Snapchat με την τεχνητή νοημοσύνη δεν ήταν ακριβώς επιτυχημένη. Ξεκίνησε με το “My AI,” ένα chatbot με τεχνητή νοημοσύνη που ζει στο επάνω μέρος των συνομιλιών σας στο Snapchat, τον Απρίλιο, και οι χρήστες δεν ήταν ευχαριστημένοι. Καταρχάς, δεν μπορούσε να απενεργοποιηθεί και να απαλλαγείτε από αυτόν, επομένως έπρεπε να αντιμετωπίσετε το chatbot στην εφαρμογή σας, είτε ενδιαφερόσασταν είτε όχι. Επιπλέον, υπήρχε η ανησυχία ότι το bot έλεγε ψέματα για την πρόσβασή του στην τοποθεσία σας. Δεν ήταν ακριβώς έτσι, αλλά το κακό είχε γίνει.

Οκτώ μήνες αργότερα, το “My AI” εξακολουθεί να υπάρχει. Και όχι μόνο αυτό, το Snapchat επεκτείνει τις προσπάθειές του στην τεχνητή νοημοσύνη. Η εταιρεία ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα παρουσιάσει έναν αφιερωμένο δημιουργό εικόνων με τεχνητή νοημοσύνη για τους συνδρομητές Snapchat+.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει έναν από αυτούς προηγουμένως, όπως ο πρόσφατος δημιουργός της Meta, ξέρετε τη διαδικασία: Όταν πατάτε το νέο κουμπί της τεχνητής νοημοσύνης στο Snapchat, μπορείτε να προτρέψετε το bot να δημιουργήσει οτιδήποτε έρχεται στο μυαλό σας. Δώστε του μια απλή εντολή ή κάτι πιο πολύπλοκο, και το bot θα προσπαθήσει το καλύτερο δυνατόν να το αναπαράγει. Μπορείτε να στείλετε αυτές τις εικόνες της τεχνητής νοημοσύνης όπως και τις κανονικές σας λήψεις: Οι φίλοι σας μπορεί να ανοίξουν το snap σας προσδοκώντας να δουν το πρόσωπό σας, μόνο για να αντικρύσουν ένα τέρας της τεχνητής νοημοσύνης. Οι χρήστες του Snapchat+ είχαν προηγουμένως τη δυνατότητα να δημιουργούν εικόνες τεχνητής νοημοσύνης για τη ταπετσαρία της συνομιλίας τους με το “My AI”, αλλά αυτός είναι ένας πλήρης δημιουργός εικόνων.

Δείτε ακόμα: Η.Β.: Ελέγχει το AI chatbot του Snapchat – Κίνδυνος για απόρρητο;

Αλλά δεν είναι μόνο η δημιουργία εικόνων που βελτιώνεται με την τεχνητή νοημοσύνη στο Snapchat+.

Όταν τραβάτε μια φωτογραφία, θα δείτε τώρα μια νέα επιλογή “Επέκταση”. Χρησιμοποιήστε αυτό το κουμπί όταν νομίζετε ότι έχετε τραβήξει μια φωτογραφία πολύ κοντά στο θέμα σας, και το Snapchat θα χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη για να κάνει “zoom out”, γεμίζοντας τον χώρο με δημιουργικές εικόνες.

Το Dreams, το χαρακτηριστικό της τεχνητής νοημοσύνης του Snapchat για selfie, είναι τώρα συνεργατικό. Μπορείτε να προσθέσετε τους φίλους σας στις selfie τεχνητής νοημοσύνης σας, και θα λαμβάνετε ένα πακέτο με οκτώ δωρεάν κάθε μήνα.

Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι όλα αποκλειστικά για το Snapchat+, τη νέα υπηρεσία συνδρομής του Snapchat. Οι πρώτες πληροφορίες ανέρχονται σε δεδομένα των Η.Π.Α. και αναδεικνύουν το κόστος της εγγραφής στα $3.99 δολάρια το μήνα ή $29.99 δολάρια τον χρόνο.

Δείτε επίσης: Snapchat: Οι χρήστες φρικάρουν με το AI bot που είχε το δικό του μυαλό

Αλλά θα είναι αρκετά αυτά τα χαρακτηριστικά για να πείσουν τους χρήστες να πληρώσουν πραγματικά για το Snapchat; Γενικά, οι χρήστες είναι πιο κοντά στο να διαγράψουν την εφαρμογή λόγω των ενοχλητικών ειδοποιήσεων παρά να πληρώσουν και μία συνδρομή από πάνω.

Η επιτυχία αυτής της νέας λειτουργίας μέσω της επι πληρωμή υπηρεσίας του Snapchat θα σήμαινε ανατροπή.

Πηγή: lifehacker

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS