ΑρχικήinetTesla: Θα προσφέρει "mod package" που θα μετατρέπει το Cybertruck σε σκάφος

Tesla: Θα προσφέρει “mod package” που θα μετατρέπει το Cybertruck σε σκάφος

Ο Elon Musk, o Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, είπε ότι η εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων σχεδιάζει να προσφέρει στους πελάτες ένα “mod package“, που θα μετατρέπει το Cybertruck σε σκάφος. Το Cybertruck-σκάφος θα μπορεί να διασχίσει 100 μέτρα νερού.

Tesla Cybertruck σκάφος

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck review: Μάθετε τα πάντα για το ηλεκτρικό όχημα

Ο Musk είχε αναφέρει και στο παρελθόν ότι το Cybertruck θα μπορούσε να επιπλεύσει και να λειτουργήσει για λίγο ως σκάφος. Για παράδειγμα, πέρυσι, ο Musk ισχυρίστηκε ότι το Tesla Cybertruck θα ήταν “αρκετά αδιάβροχο” για να χρησιμεύσει ως σκάφος και να διασχίσει ποτάμια:

Ο Διευθύνων Σύμβουλος πρόσθεσε ότι ο στόχος είναι ένα Cybertruck να μπορεί να διασχίσει το νερό μεταξύ της εγκατάστασης Starbase της SpaceX και του South Padre Island στο Τέξας, το οποίο είναι περίπου 360 μέτρα (1.100 πόδια).

Επιπλέον, πριν από μερικά χρόνια, ο δισεκατομμυριούχος είπε ότι το Tesla Model S θα μπορούσε σχεδόν να χρησιμοποιηθεί ως σκάφος αφού ένα Tesla Model S περνούσε (ή κολυμπούσε) μέσα από μια πλημμυρισμένη σήραγγα. Ωστόσο, ο Elon Musk είχε πει τότε ότι δεν συνιστούσε μια τέτοια χρήση του αυτοκινήτου.

Δείτε επίσης: Παραδόσεις Cybertruck: Οι πρώτες ειδοποιήσεις από την Tesla

Στις 30 Νοεμβρίου, έγινε η επίσημη παρουσίαση του ηλεκτρικού ημιφορτηγού και ξεκίνησαν κάποιες πρώτες παραδόσεις. Μετά την κυκλοφορία, έγινε γνωστό το Off-Road Mode του Cybertruck που περιλαμβάνει και ένα “Wade Mode” που πιέζει τη μπαταρία για να τη σφραγίσει.

Τώρα, σχολιάζοντας μια δήλωση του Lars Moravy, Αντιπρόεδρου Μηχανικής της Tesla, σχετικά με το πώς οι ιδιοκτήτες των οχημάτων συνδέουν έναν ηλεκτρικό εξωλέμβιο κινητήρα στο πίσω μέρος του φορτηγού για να το μετατρέψουν σε σκάφος, ο Musk πρόσθεσε ότι η Tesla σχεδιάζει να πουλήσει ένα πακέτο που θα μετατρέψει το Cybertruck σε βάρκα.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck for Kids: Το δημοφιλές ηλεκτρικό όχημα τώρα και για παιδιά

Ο Elon Musk δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πακέτο ούτε ανέφερε πότε θα γίνει διαθέσιμο το mod package.

Πηγή: electrek.co

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS