ΑρχικήinetTesla Cybertruck for Kids: Το δημοφιλές ηλεκτρικό όχημα τώρα και για παιδιά

Tesla Cybertruck for Kids: Το δημοφιλές ηλεκτρικό όχημα τώρα και για παιδιά

Στις 30 Νοεμβρίου παρουσιάστηκε επίσημα το Tesla Cybertruck, το ηλεκτρικό pickup truck της εταιρείας του Elon Musk, που περιμέναμε για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, η εταιρεία παρουσίασε και ένα άλλο ενδιαφέρον όχημα, το Cybertruck for Kids, το οποίο είναι ένα πραγματικό, μικρού μεγέθους Tesla EV που θα ενθουσιάσει τα παιδιά.

Tesla Cybertruck for Kids παιδιά

Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει και άλλο όχημα για παιδιά, το Cyberquad for Kids, που δημιουργήθηκε μέσω συνεργασίας με τη Radio Flyer.

Το νέο Cybertruck for Kids είναι αρκετά ακριβό (1.500 $) σε σύγκριση με τον τρέχοντα ανταγωνισμό, αν και οι προδιαγραφές του δεν είναι πολύ ανώτερες από άλλα αντίστοιχα οχήματα για παιδιά.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck review: Μάθετε τα πάντα για το ηλεκτρικό όχημα

Ωστόσο, αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα Cybertruck για το παιδί σας, μπορεί να δυσκολευτείτε λίγο. Ενώ είναι τεχνικά διαθέσιμο για αγορά, σχεδόν αμέσως εξαντλήθηκε.

Το ίδιο είχε συμβεί και με το Tesla Cyberquad for Kids, το οποίο η Tesla κυκλοφόρησε στο ηλεκτρονικό της κατάστημα και εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως.

Cybertruck for Kids: Χαρακτηριστικά

Το Cybertruck for Kids φαίνεται να έχει ελαφρώς καλύτερες προδιαγραφές από άλλα οχήματα για παιδιά. Η μπαταρία του είναι μια μονάδα ιόντων λιθίου 22V που προσφέρει αυτονομία 20 km.

Δείτε επίσης: Τα Tesla Cybertruck στα showrooms έχουν προσελκύσει πολύ κόσμο

Ένας διακόπτης υψηλής/χαμηλής ταχύτητας επιτρέπει στους νεαρούς χρήστες να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μέτρια ταχύτητα 8 km/h ή να ενεργοποιήσουν το Ludicrous Mode (16 km/h).

Έχει μήκος 168 cm και ζυγίζει 72 κιλά. Το κάθισμα είναι ρυθμιζόμενο, κάτι που είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό, καθώς το όριο βάρους (68 kg) σημαίνει ότι πολλοί ενήλικες πιθανότατα θα αγνοήσουν το συνιστώμενο εύρος ηλικίας 6-12 ετών και θα το χρησιμοποιήσουν και οι ίδιοι.

Το Tesla Cybertruck για παιδιά προσφέρει μια σειρά από βασικές λειτουργίες που του επιτρέπουν να προσομοιώσει την εμπειρία της οδήγησης ενός πραγματικού Cybertruck.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Οι ιδιοκτήτες του απαγορεύεται να το πουλήσουν

Επιπλέον, το Tesla Cybertruck for Kids διαθέτει λειτουργία φώτων, που επιτρέπει στα παιδιά να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν τα φώτα του οχήματος. Αυτή η λειτουργία προσθέτει ρεαλισμό στο παιχνίδι και επιτρέπει στα παιδιά να αναπαραστήσουν διάφορες καταστάσεις οδήγησης.

Η εποχή των ηλεκτρικών οχημάτων επεκτείνεται στα παιδιά, όπως βλέπουμε από το νέο προϊόν της Tesla. Αυτό το φουτουριστικό, παιδικό όχημα προορίζεται για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, προσφέροντας την ευκαιρία στους νεαρούς οδηγούς να βιώσουν την ενθουσιώδη δύναμη των ηλεκτρικών οχημάτων

Πηγή: electrek.co

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS