ΑρχικήgamingUbisoft: Οι διαφημίσεις στο Assassin's Creed οφείλονταν σε "τεχνικό λάθος"

Ubisoft: Οι διαφημίσεις στο Assassin’s Creed οφείλονταν σε “τεχνικό λάθος”

Η Ubisoft εξηγεί ότι ένα “τεχνικό σφάλμα” ευθύνεται για την εμφάνιση μιας pop-up διαφήμισης (πλήρους οθόνης) στο Assassin’s Creed Odyssey αυτήν την εβδομάδα.

Assassin's Creed Ubisoft

Οι χρήστες ανέφεραν στο Reddit ότι εντόπισαν τη διαφήμιση στις εκδόσεις του παιχνιδιού για Xbox και PlayStation. “Είναι αηδιαστικό να το βιώνεις όταν παίζεις“, παρατήρησε ένας χρήστης του Reddit, μια ανάρτηση που συνοψίζει τη γενική αίσθηση των παικτών απέναντι σε τέτοια pop-up παράθυρα στη μέση του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: Aφαιρείται προσωρινά το Groot Skin στο Call of Duty λόγω hate!

Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι παίκτες αντιμετώπισαν pop-up διαφημίσεις ενώ έπαιζαν ορισμένους τίτλους του Assassin’s Creed χθες”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ubisoft, Fabien Darrigues, στο The Verge. “Αυτό ήταν το αποτέλεσμα ενός τεχνικού σφάλματος που αντιμετωπίσαμε αμέσως μόλις μάθαμε για το ζήτημα”.

Η Ubisoft δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τεχνικό σφάλμα, αλλά δεν φαίνεται τυχαία η εμφάνιση διαφημίσεων Black Friday για την προώθηση των τελευταίων εκδόσεων του Assassin’s Creed της Ubisoft. Λογικά, κάποιος από την Ubisoft θα έπρεπε να το έχει προγραμματίσει ειδικά για αυτή την εβδομάδα. Απλώς δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτό ήταν ένα περιορισμένο τεστ που με κάποιο τρόπο δημοσιοποιήθηκε ή αν υπήρχαν σχέδια να κυκλοφορήσει στην πραγματικότητα. Όπως και να έχει η εμφάνιση διαφημίσεων στη μέση ενός παιχνιδιού για το οποίο έχει πληρώσει ένας gamer, είναι σίγουρα κακή απόφαση.

Δείτε επίσης: League of Legends: Ο νέος Champion, Hwei με τις 10 ικανότητες

Πρόσφατα, η Microsoft χρησιμοποίησε αναδυόμενες διαφημίσεις πλήρους οθόνης στο Xbox για την προώθηση των δικών της παιχνιδιών και υπήρχαν και εκεί αντιδράσεις από τους gamers. Οι διαφημίσεις της Microsoft εμφανίζονται μόνο όταν ανοίγετε το Xbox και δεν φαίνεται να τις λαμβάνουν όλοι.

Οι αναδυόμενες διαφημίσεις πλήρους οθόνης στη μέση ενός παιχνιδιού σίγουρα δεν είναι συνηθισμένες. Οι gamers αγοράζουν τα παιχνίδια σε αρκετά υψηλές τιμές και οι διακοπές στη διάρκεια του παιχνιδιού για την εμφάνιση διαφημίσεων είναι πολύ ενοχλητικές. Ας ελπίσουμε ότι επρόκειτο όντως για ένα τεχνικό σφάλμα, όπως είπε η Ubisoft, και ότι δεν θα συνεχιστεί κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Δείτε επίσης: 9 παιχνίδια που πρέπει να παίξετε στο Steam Deck OLED

Οι διαφημίσεις αυτού του είδους εμφανίζονται απροσδόκητα και διακόπτουν την απόλαυση του παιχνιδιού. Οι παίκτες μπορεί να αισθάνονται ενοχλημένοι και δυσαρεστημένοι, καθώς δεν το περιμένουν και δεν το επιθυμούν. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της ικανοποίησης των παικτών και να επηρεάσει αρνητικά τη γενική εμπειρία παιχνιδιού.

Επιπλέον, οι pop-up διαφημίσεις μπορούν να δημιουργήσουν ανασφάλεια και απογοήτευση στους παίκτες. Όταν οι διαφημίσεις εμφανίζονται απότομα και χωρίς προειδοποίηση, οι παίκτες μπορεί να ανησυχήσουν για το παιχνίδι τους καθώς οι διακοπές μπορεί να γίνουν σε σε κρίσιμο σημείο.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS