ΑρχικήUpdatesΝέο πιο γρήγορο Microsoft Teams για Windows και Mac

Νέο πιο γρήγορο Microsoft Teams για Windows και Mac

Μια νέα εφαρμογή του Microsoft Teams, πιο γρήγορη και πλήρως ανασχεδιασμένη, είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους χρήστες των Windows και Mac.

Σύμφωνα με τη Microsoft, η εφαρμογή είναι τώρα δύο φορές πιο γρήγορη, χρησιμοποιεί 50% λιγότερη μνήμη και απαιτεί 70% λιγότερο χώρο στον δίσκο σε σύγκριση με την κλασική εφαρμογή Teams.

Η νέα έκδοση του Teams είχε γίνει διαθέσιμη ως προεπισκόπηση τον Μάρτιο και ήδη από τότε, γνωρίζαμε ότι ο νέος client ξεκινά τρεις φορές γρηγορότερα, επιτρέποντας την εναλλαγή μεταξύ συνομιλιών και καναλιών μέχρι και 1,7 φορές γρηγορότερα, σε σχέση με την κλασική εφαρμογή Teams.

Δείτε επίσης: Ενημερώσεις ασφαλείας για Microsoft Edge, Teams και Skype λόγω zero-days

Η Microsoft έχει προσθέσει πολλά νέα και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων εφαρμογών για επιχειρήσεις, εφαρμογών τρίτων, breakout rooms, οθόνης βίντεο 7×7, PSTN calling, ενός περιβάλλοντος αναζήτησης μέσα στις συνομιλίες και τα κανάλια, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ανάρτησης μιας συνομιλίας σε πολλά κανάλια, και πολλά άλλα.

νέο Microsoft Teams Widnows Mac

Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή υψηλής ποιότητας απόδοσης και στη βελτίωση των βασικών στοιχείων σε τομείς όπως η αξιοπιστία, η ασφάλεια και η διαχείριση IT, για να διασφαλίσουμε ότι το νέο Teams πληροί τις εξελισσόμενες απαιτήσεις του οργανισμού σας“, δήλωσε ο επικεφαλής προϊόντων της Microsoft Teams, Anupam Pattnaik.

Με τη μετάβαση στη γενική διαθεσιμότητα, νέες δυνατότητες και βελτιώσεις θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στο νέο Teams. Το νέο Teams περιλαμβάνει υποστήριξη για Multi-tenant οργανισμούς (MTO) και multi-tenant, multi-account (MTMA), επιτρέποντας την απρόσκοπτη επικοινωνία και συνεργασία, σε πολλά tenants και accounts“.

Δείτε επίσης: Microsoft Τeams: Πώς να αποκρύψετε μια συνομιλία;

Η αναβαθμισμένη έκδοση του Microsoft Teams υποστηρίζει, επίσης, το Copilot, τον AI βοηθό της Microsoft που σχεδιάστηκε για να βοηθά τους χρήστες να προετοιμάζονται για συναντήσεις και παρέχει απαντήσεις, σε πραγματικό χρόνο, κατά τη διάρκεια συνομιλιών με συναδέλφους.

Η εταιρεία χρησιμοποίησε το React framework για να βελτιώσει την ταχύτητα και την απόδοση της νέας εφαρμογής Teams στα Windows, και το Edge WebView2 για να μειώσει τη χρήση μνήμης και χώρου στον δίσκο.

Ωστόσο, όπως είπαμε και παραπάνω, ​σημαντικές βελτιώσεις θα δουν και οι χρήστες Mac, αφού πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εναλλαγή μεταξύ συνομιλιών και καναλιών πιο γρήγορα και θα έχουν πρόσβαση σε σχετικές πληροφορίες αποτελεσματικά με μια πιο γρήγορη εμπειρία scrolling.

Όσοι διαθέτουν Business και Teams Essentials licenses και επιθυμούν να μεταβούν στη νέα εφαρμογή Teams μπορούν να το κάνουν, πατώντας στο “Try the new Teams” στην επάνω αριστερή γωνία της κλασικής εφαρμογής Teams.

Νέο πιο γρήγορο Microsoft Teams για Windows και Mac

Οι υπόλοιποι χρήστες, συμπεριλαμβανομένων αυτών που διαθέτουν Enterprise και άλλα licenses, θα δουν το νέο Teams να γίνεται ο default client σταδιακά, με βάση ένα πρόγραμμα που έχει φτιάξει η Microsoft.

Δείτε επίσης: Microsoft Τeams: Πώς να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα της Maybelline;

Το Microsoft Teams είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές online επικοινωνίας και ψηφιακής συνεργασίας και συνεχίζει να εξελίσσεται, προσφέροντας συνεχώς νέες δυνατότητες που ενισχύουν την παραγωγικότητα και βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης.

Η ευελιξία και η αποτελεσματικότητα είναι εξίσου σημαντικές όσο και η ταχύτητα στη σημερινή εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας. Η νέα εφαρμογή Teams επανεξετάζει αυτό το πρότυπο, προσφέροντας μια εμπειρία αψεγάδιαστης απόδοσης. Η μοναδική ικανότητά της στην επεξεργασία δεδομένων και τη διαχείριση εργασιών επιτρέπει στους χρήστες να οργανώνουν και να εκτελούν εργασίες με απίστευτη ευκολία και αποτελεσματικότητα.

Είναι σαφές ότι η Microsoft προσανατολίζεται προς τη δημιουργία ενός εργαλείου που θα ανταποκρίνεται στις διαρκώς εξελισσόμενες απαιτήσεις του ψηφιακού εργασιακού περιβάλλοντος.

Πηγή: www.bleepingcomputer.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS