ΑρχικήinetSamsung: Γιορτάζει την 100ή επέτειο της Disney με την ειδική έκδοση του...

Samsung: Γιορτάζει την 100ή επέτειο της Disney με την ειδική έκδοση του The Frame

Samsung The Frame - Disney100 Edition

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα του The Frame-Disney100 Edition για τον εορτασμό της 100ης επετείου της Disney. Διαθέσιμη σε μοντέλα κατηγορίας 55, 65 και 75 ιντσών, αυτή η περιορισμένη έκδοση του The Frame διαθέτει μια κομψή επώνυμη κορνίζα, 100 ειδικά έργα τέχνης από τη συλλογή της Disney και ένα τηλεχειριστήριο εμπνευσμένο από τον Μίκυ Μάους, σχεδιασμένο για να ενθουσιάσει τους οπαδούς της Disney σε όλο τον κόσμο.

Δείτε επίσης: Το πρώτο smart ring της Samsung μπορεί να ονομάζεται Curio

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε αυτή τη μοναδική στο είδος της έκδοση του The Frame για να γιορτάσουμε την 100ή επέτειο-ορόσημο της Disney”, δήλωσε ο Cheolgi Kim, Executive Vice President of Visual Display Business της Samsung Electronics. “Αυτές οι συνεργασίες χρησιμεύουν ως ένας συναρπαστικός τρόπος για να αναδείξουμε τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του The Frame, τα οποία έφεραν επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τις οθόνες μας και καταναλώνουμε περιεχόμενο. Ελπίζουμε αυτή η μοναδική έκδοση του The Frame να επιτρέψει σε περισσότερους ανθρώπους να βιώσουν την υπέροχη εμπειρία θέασης που προσφέρει η τηλεόραση”.

Η έκδοση Frame-Disney100 Edition αποτελεί παράδειγμα ενός απολαυστικού συνδυασμού της τεχνολογίας της Samsung και της δημιουργικότητας της Disney. Με την ενεργοποίηση της τηλεόρασης, οι θεατές υποδέχονται το λογότυπο Samsung x Disney100 στην οθόνη. Η τηλεόραση διαθέτει επίσης αποκλειστικά πλαίσια στο χρώμα της υπογραφής Disney100 – πλατινέ ασημένιο μέταλλο – σε συνδυασμό με ένα ειδικό τηλεχειριστήριο έκδοσης Disney, ως αναφορά στον πιο αγαπημένο χαρακτήρα της Disney, τον Μίκυ Μάους.

Πρόταση: Disney+& Hulu: Αύξηση τιμών και κατάργηση κοινής χρήσης κωδικών

Samsung The Frame - Disney Edition

Η έκδοση Frame-Disney100 Edition συνοδεύεται επίσης από 100 έργα τέχνης της Disney, στα οποία μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο Samsung Art Store. Με περιεχόμενο από τα Walt Disney Animation Studios, Pixar Animation Studios, Marvel, Lucasfilm και National Geographic, οι φίλοι της Disney μπορούν να επιμεληθούν και να παρουσιάσουν μια γκαλερί με τους πιο αγαπημένους τους χαρακτήρες και περιεχόμενο απευθείας στην τηλεόρασή τους.  Με το Samsung Art Store, μπορείτε επίσης να απολαύσετε όμορφα επιμελημένες συλλογές από κορυφαία διεθνή μουσεία, όπως το Λούβρο, η Tate και άλλα, καθώς και καλλιτέχνες από τον Μονέ έως τον Βαν Γκογκ. Το Samsung Art Store καθιστά ευκολότερο από ποτέ να φέρετε την εμπειρία της γκαλερί τέχνης απευθείας στο σπίτι σας και αυτή η νέα επιμελημένη συλλογή της Disney προσφέρει ακόμα περισσότερα συναρπαστικά έργα για να διαλέξετε.

Από την έναρξή του, το The Frame έχει επαναπροσδιορίσει την κατανάλωση περιεχομένου μετατρέποντας τις παραδοσιακές οθόνες σε εντυπωσιακά έργα τέχνης. Ο λεπτός σχεδιασμός και η ματ οθόνη της τηλεόρασης έχει επισημανθεί από τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο ως μια εξαιρετική προσθήκη που ταιριάζει με τις προτιμήσεις του σπιτιού και του εσωτερικού σχεδιασμού, ενώ η κορυφαία ποιότητα εικόνας 4K QLED δίνει νέα πνοή στην τέχνη και την κατανάλωση πολυμέσων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Frame και για να αγοράσετε το The Frame Disney100 Edition όσο διαρκούν τα αποθέματα, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Samsung.

Διαβάστε επίσης:Samsung: Η οθόνη gaming 57 ιντσών “Dual UHD” αποκτά τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

πηγή πλροφοριών:news.samsung.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS