ΑρχικήinetDisney+& Hulu: Αύξηση τιμών και κατάργηση κοινής χρήσης κωδικών

Disney+& Hulu: Αύξηση τιμών και κατάργηση κοινής χρήσης κωδικών

Η Disney σκοπεύει να αυξήσει την τιμή των διαφημιστικών υπηρεσιών της streaming χωρίς διαφημίσεις από τις 12 Οκτωβρίου, όπως δήλωσε σήμερα η εταιρεία κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής κλήσης για τα κέρδη της (μέσω του CNBC). Το πρόγραμμα Disney+ χωρίς διαφημίσεις θα τιμολογείται στα 13,99 δολάρια μηνιαίως, ενώ το πρόγραμμα Hulu χωρίς διαφημίσεις θα τιμολογείται στα 17,99 δολάρια μηνιαίως.

Δείτε επίσης: Disney Plus και Hulu: Θα αφαιρέσει βιβλιοθήκες τηλεοπτικών εκπομπών

Αυτή τη στιγμή, το Disney+ χωρίς διαφημίσεις κοστίζει 10,99 δολάρια το μήνα, ενώ το Hulu χωρίς διαφημίσεις κοστίζει 14,99 δολάρια το μήνα. Όταν η πλατφόρμα ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, η εταιρία χρέωνε 6,99 δολάρια, οπότε η τιμή για πρόσβαση χωρίς διαφημίσεις έχει υπερδιπλασιαστεί.

Η εταιρία σχεδιάζει να προσφέρει ένα πακέτο χωρίς διαφημίσεις που θα περιλαμβάνει και τις δυο πλατφόρμες με 19,99 δολάρια το μήνα, το οποίο αποτελεί έκπτωση 12 δολαρίων από την ξεχωριστή τιμολόγηση. Αυτή τυχαίνει να είναι η τρέχουσα τιμή του πακέτου Disney+, Hulu και ESPN, η οποία θα αυξηθεί στα 24,99 δολάρια το μήνα. Το πακέτο των δύο πλατφόρμων δεν είναι ακόμη διαθέσιμο, αλλά πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, όταν εφαρμοστεί η αύξηση της τιμής.

Η τιμή των διαφημιστικών προγραμμάτων της Disney δεν θα αλλάξει. Το Disney+ με διαφημίσεις θα συνεχίσει να κοστίζει 7,99 δολάρια το μήνα, δηλαδή την ίδια τιμή με το πρόγραμμα Hulu με διαφημίσεις. Το πακέτο με την υποστήριξη διαφημίσεων θα είναι 9,99 δολάρια το μήνα.

Πρόταση: Οι ταινίες του Spider-Man έρχονται επιτέλους στο Disney Plus

Disney+ Hulu

Εκτός από την αύξηση του κόστους των πακέτων streaming, η εταιρία σχεδιάζει επίσης να σταματήσει την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης, ακολουθώντας τα βήματα του Netflix. Ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Bob Iger, δήλωσε ότι θα “αναπτύξει τακτικές” για τον τερματισμό της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης από το 2024.

Οι αυξήσεις των τιμών και η πάταξη του διαμοιρασμού κωδικών πρόσβασης έρχονται μετά από ζημία 512 εκατομμυρίων δολαρίων για το τμήμα streaming της εταιρίας στο τρίτο οικονομικό τρίμηνο του 2023, η οποία είναι καλύτερη από τη ζημία 1,1 δισεκατομμυρίου δολαρίων του προηγούμενου τριμήνου. Η Disney έχει πάνω από 105 εκατομμύρια συνδρομητές στην πλατφόρμα της, προσθέτοντας 800.000 συνδρομητές κατά τη διάρκεια του τριμήνου.

Διαβάστε επίσης: Disney+: Έχασε 4 εκατομμύρια συνδρομητές

πηγή πληροφοριών:macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS