ΑρχικήinetΗ οθόνη gaming 500Hz της Alienware μόλις έγινε πολύ φθηνότερη

Η οθόνη gaming 500Hz της Alienware μόλις έγινε πολύ φθηνότερη

Alienware

Η Alienware AW2524H είναι η ταχύτερη οθόνη gaming στον πλανήτη, με 500 ανανεώσεις ανά δευτερόλεπτο – αν ο υπολογιστής gaming μπορεί να το αντέξει, φυσικά. Το πορτοφόλι σας πρέπει να είναι επίσης αρκετά γερό για να το αντέξει, χάρη στην τιμή των 830 δολαρίων. Αν αυτό σας προκαλεί σοκ, τότε ίσως να θέλετε να δείτε τη νέα AW2524HF, η οποία αντικαθιστά την τεχνολογία G-Sync με την τεχνολογία FreeSync της AMD που δεν εξαρτάται από την πλατφόρμα.

Δείτε επίσης: Έρχεται ο νέος υπολογιστής Alienware Aurora R16!

Η νέα οθόνη κοστίζει 599€ ($650) , μια εντυπωσιακή έκπτωση. Βέβαια, αυτό εξακολουθεί να είναι αρκετά ακριβό, ειδικά για μια οθόνη 24 ιντσών, 1080p. Αλλά για τους επίδοξους αθλητές esports που χρειάζονται το πιο γρήγορο πράγμα στην αγορά, ίσως αξίζει τον κόπο. Το FreeSync της AMD θα λειτουργήσει τόσο με κάρτες γραφικών της AMD όσο και με κάρτες γραφικών της Nvidia… και ειλικρινά, αν έχετε ένα PC που μπορεί να βγάζει 500 καρέ κάθε δευτερόλεπτο, πιθανότατα δεν θα παρατηρήσετε έτσι κι αλλιώς κάποιο σκίσιμο της οθόνης.

Άλλες αρετές της νέας Alienware περιλαμβάνουν ένα πάνελ IPS με ακρίβεια χρωμάτων και χρόνο απόκρισης 0,5 ms, DisplayPort 1.4 και διπλές εισόδους HDMI, τέσσερις θύρες USB 3.2 για συσκευές και φόρτιση, μια κρεμάστρα ακουστικών με ελατήριο και μια εξαγωνική βάση σχεδιασμένη ειδικά για ένα πληκτρολόγιο με περίεργη γωνία. Αν δεν είναι αυτό το πρόβλημα σας, μια τυπική βάση VESA κρέμεται στο πίσω μέρος. Η γεύση AMD της οθόνης καταργεί το φωτιζόμενο με RGB πίσω λογότυπο.

Πρόταση: Αποκαλύφθηκε το νέο 500Hz Gaming Monitor της Alienware!

Τόσο η τεχνολογία AMD FreeSync όσο και η τεχνολογία NVIDIA G-Sync εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό: την αποφυγή του σχισίματος της οθόνης και του input lag και την όσο το δυνατόν πιο ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού σας. Αλλά η τεχνολογία FreeSync της AMD είναι ένα ανοιχτό πρότυπο, ενώ η τεχνολογία της NVIDIA δεν είναι. Η τεχνολογία G-Sync είναι αποκλειστική για τις GPU της NVIDIA και απαιτεί ιδιόκτητο υλικό και πιστοποίηση, γι’ αυτό και οι οθόνες G-Sync διατίθενται σε υψηλότερη τιμή σε σύγκριση με τις οθόνες χωρίς G-Sync. Ωστόσο, η οθόνη 500Hz της Alienware ήταν διαθέσιμη μόνο σε έκδοση με G-Sync, και γι’ αυτό κοστίζει τόσο.

Το Alienware AW2524HF θα αρχίσει να πωλείται στον ιστότοπο της Dell στις 12 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Alienware m15: Ένα λεπτό και ελαφρύ gaming laptop

πηγή πληροφοριών:pcworld.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS