ΑρχικήinetAlienware m15: Ένα λεπτό και ελαφρύ gaming laptop

Alienware m15: Ένα λεπτό και ελαφρύ gaming laptop

Τα gaming laptop δεν είναι πλέον «τούβλα» όπως ήταν πριν μερικά χρονιά, με νέα πιο λεπτά και ελαφριά μοντέλα από την Asus και την Gigabyte, εκ των οποίον όλα ζυγίζουν πλέον λιγότερο από 2 κιλά. Αλλά η Dell έχει μείνει πίσω στον χώρο των gaming laptop, καθώς η φορητή gaming ναυαρχίδα της (σειρά Alienware), συνεχίζει να έχει βαρύ και ογκώδες σχεδιασμό όπως και τεράστια bezels γύρω από την οθόνη.

alienware m15 thing laptop

Τώρα όλα αυτά θα αλλάξουν με το ολοκαίνουριο Alienware m15, το πρώτο αληθινά λεπτό και ελαφρύ gaming laptop της Alienware.  Είναι 14% πιο λεπτό από το Alienware 13 ενώ αντί για 13 ιντσών οθόνη η διάμετρος έχει πλέον αυξηθεί στις 15, και το βάρος έχει μειωθεί κατά 20%.

Φυσικά η Dell έχει εξοπλίσει το laptop με πολύ δυνατά χαρακτηρίστηκα όπως και θα περίμενε κανείς από ένα μοντέρνο gaming notebook. Για την σύνθεση του, οι πιθανοί επεξεργαστές που μπορούν να επιλεχτούν είναι 2, ο τετραπύρηνος Intel core i5-8300H, ή ο εξαπύρηνος Intel core i7-8750H (όπου χρησιμοποιείται από τους περισσοτέρους ανταγωνιστές). Η βασική έκδοση ξεκινάει με ένα 1080p 60hz display, αν και υπάρχουν οι επιλογές των 1080p 144hz, και 4k 60hz panel. Η ram που υποστηρίζεται από την συσκευή φτάνει τα 16 gb και υποστηρίζεται η χρήση 2 σκληρών δίσκων ταυτόχρονα, είτε ssd ή hybrid drive.

Η Dell ισχυρίζεται ότι η μπαταριά των 60 Whr (κιλοβατώρες) του m15 αντέχει 7.1 ώρες αναπαραγωγής video, ενώ είναι προαιρετική η αναβάθμιση στην μπαταριά των 90 Whr που θα επιτρέπει 10.6 ώρες αναπαραγωγής video. Επίσης αναφέρετε ότι σε κατάσταση αδράνειας το notebook θα αντέχει 13.4 ώρες και 17 ώρες αντίστοιχα. Η τιμή του ξεκινάει στα 1.299 δολάρια, και θα είναι διαθέσιμο από τις 25 Οκτωβρίου.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS