ΑρχικήinetΗ Gigabyte κυκλοφορεί ψεύτικες rgb ram για pc-enthusiasts

Η Gigabyte κυκλοφορεί ψεύτικες rgb ram για pc-enthusiasts

Οι μνήμες ram με rgb φωτισμό δεν είναι κάτι καινούριο στον κόσμο την πληροφορικής. Εταιρίες όπως η Trident έχουν ήδη κυκλοφορήσει τέτοια μοντέλα από το τέλος του 2016 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία σε pc-enthusiasts. Η Gigabyte με την σειρά της, ανακοίνωσε φέτος στο Computex ότι θα μπει και αυτή στο παιχνίδι με τις rgb ram, ανεβάζοντας τον πήχη και κάνοντας λόγο για φωτιζόμενα ram sticks, τα οποία δεν θα έχουν ram!

Gigabyte

Στην πραγματικότητα η Gigabyte θα πουλάει τις καινούριες AORUS RGB LED μνήμες σε πακέτα των τεσσάρων stick. Τα 2 sticks θα λειτουργούν κανονικά όπως όλες οι μνήμες ram, θα είναι 8 giga byte η κάθε μια δηλαδή σύνολο 16 giga byte. Ποια όμως η χρησιμότητα των άλλων 2 module? Σύμφωνα με την Gigabyte, τα άλλα δυο modules είναι καθαρά και μόνο για αισθητικούς λογούς. Οπτικά θα είναι ακριβώς ίδιες με τις κανονικές καθώς θα έχουν το ίδιο αλουμινένιο περίβλημα, θα έχουν τα ίδια LED και θα συγχρονίζονται μεταξύ τους για ένα ομοιόμορφο οπτικό αποτέλεσμα. Παρόλο που θα «κουμπώνουν» πάνω σε slot της μητρικής δεν θα εκτελούν κάποιο σκοπό καθώς δεν θα είναι εξοπλισμένες με chip μνήμης.

Η ιδέα είναι ότι οι gamers που θέλουν να έχουν ένα ολοκληρωμένο οπτικό αποτέλεσμα στα συστήματα τους και δεν θέλουν να έχουν κενά slot ενω παράλληλα δεν θέλουν να πληρώσουν για 64 giga byte ram, θα προτιμήσουν τις AORUS RGB LED.

Επίσης αναφέρθηκε πως συζητάτε η πιθανότητα να πωλούνται ξεχωριστά αυτά τα modules ένα προς ένα, πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα κάποιος κάποτε θα αγοράσει κατά λάθος ένα από αυτά τα λαμπερά άλλα κατά τα άλλα άχρηστα sticks.

Η κυκλοφορία του kit αναμένεται εντός του Ιουνίου και θα κοστίζει 229 δολάρια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS