ΑρχικήinetΑποκαλύφθηκε το νέο 500Hz Gaming Monitor της Alienware!

Αποκαλύφθηκε το νέο 500Hz Gaming Monitor της Alienware!

Η Alienware της Dell παρουσίασε πρόσφατα το 500Hz Gaming Monitor 24,5 ιντσών με εγγενή ρυθμό ανανέωσης 480Hz, ικανό να κάνει overclock έως και 500Hz και να προβάλλει γραφικά Full HD. Ετοιμαστείτε για την απόλυτη περιπέτεια gaming!

Διαθέτοντας πάνελ IPS και πιστοποίηση NVIDIA για συμβατότητα G-Sync, η οθόνη 500Hz Gaming Monitor είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει ομαλή αναπαραγωγή παιχνιδιών με μια υποστηριζόμενη κάρτα γραφικών. Επιπλέον, διαθέτει 99% χρωματική κάλυψη sRGB και VESA DisplayHDR 400, η οποία θα δημιουργήσει ρεαλιστικά χρώματα και απεικονίσεις από διάφορες γωνίες θέασης. Για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία της οθόνης, η Alienware πρόσθεσε επίσης το ComfortView PlusTUV certified-, που βοηθά στην απεικόνιση πραγματικών αποχρώσεων, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τις εκπομπές μπλε φωτός!

Αποκαλύφθηκε το νέο 500Hz Gaming Monitor της Alienware!
Αποκαλύφθηκε το νέο 500Hz Gaming Monitor της Alienware!

Δείτε επίσης: Η Samsung αποκαλύπτει την νέα οθόνη Flex Hybrid OLED!

Διαθέτοντας χρόνο απόκρισης GtG 0,5 χιλιοστά του δευτερολέπτου και εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση, η οθόνη 500Hz Gaming Monitor είναι ιδανική για παίκτες που ελπίζουν να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους. Επιπλέον, περιλαμβάνει το Reflex Analyzer της NVIDIA, το οποίο σας επιτρέπει να μετράτε με ακρίβεια την καθυστέρηση του συστήματος και την απόδοση του υπολογιστή σας, ώστε κάθε συνεδρία παιχνιδιού να βελτιστοποιείται ανάλογα.

Η εξαγωνική βάση της οθόνης 500Hz Gaming Monitor σχεδιάστηκε με γνώμονα την εξοικονόμηση χώρου, παρέχοντάς σας μεγαλύτερη ελευθερία στην οργάνωση του ποντικιού και του πληκτρολογίου σας όπως επιθυμείτε. Η βολική αναδιπλούμενη κρεμάστρα ακουστικών της προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ευκολίας, ενώ ο πλήρως προσαρμόσιμος οπίσθιος φωτισμός AlienFX εξασφαλίζει μια εκπληκτική οπτική εμπειρία.

Για να είστε σίγουροι ότι θα παραμείνετε συνδεδεμένοι, η Alienware έχει ενσωματώσει δύο HDMI 2.1, μία DisplayPort 1.4, τέσσερις USB 3.2 (Gen 1), μία υποδοχή ακουστικών και ακόμη και μία θύρα εξόδου ήχου στο 500Hz Gaming Monitor για να διασφαλίσει μια απρόσκοπτη εμπειρία κατά τη χρήση της συσκευής σας!

Αποκαλύφθηκε το νέο 500Hz Gaming Monitor της Alienware!
Αποκαλύφθηκε το νέο 500Hz Gaming Monitor της Alienware!

Δείτε επίσης: Dell UltraSharp 6K: Η νέα οθόνη με τεχνολογία Black IPS!

Η Alienware δεν έχει αποκαλύψει ακόμη την τιμολόγηση της οθόνης 500Hz Gaming Monitor, αλλά θα το κάνει πριν από την αποστολή της τον Μάρτιο στη Βόρεια Αμερική. Αυτό σας αφήνει άπλετο χρόνο για να αποκτήσετε μια GPU που μπορεί να υποστηρίξει αυτούς τους ρυθμούς ανανέωσης – όπως η NVIDIA RTX 4090 – αν δεν έχετε ήδη μία!

Η Alienware είναι μια αμερικανική εταιρεία υλικού υπολογιστών που ειδικεύεται σε υπολογιστές παιχνιδιών. Ιδρύθηκε το 1996 και γνώρισε τεράστια ανάπτυξη τις τελευταίες δύο δεκαετίες, με αποτέλεσμα να γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στη βιομηχανία του gaming.

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS