ΑρχικήinetSalesforce: Θα μειώσει το προσωπικό κατά 10%

Salesforce: Θα μειώσει το προσωπικό κατά 10%

Την Τετάρτη, η Salesforce ανακοίνωσε ότι θα μειώσει το 10% του εργατικού της δυναμικού και θα κλείσει επιλεγμένα γραφεία στο πλαίσιο ενός εταιρικού σχεδίου αναδιάρθρωσης. Η κίνηση αυτή έρχεται εν μέσω ενός όλο και πιο δύσκολου παγκόσμιου οικονομικού τοπίου, καθιστώντας την Salesforce μία από τις τελευταίες εταιρείες που προβαίνουν σε τέτοια μέτρα εξοικονόμησης κόστους.

Δείτε επίσης: SIM swapping επιθέσεις: Τι είναι και πώς να προστατευτείτε;

Salesforce

Τον περασμένο μήνα, η Accenture προειδοποίησε για μείωση των συμβουλευτικών εργασιών της, επειδή πολλοί πελάτες καθυστερούσαν ή ακύρωναν έργα βελτίωσης, κυρίως στο λιανικό εμπόριο. Ακολουθώντας το παράδειγμά της, η εταιρεία λογισμικού που βασίζεται στο cloud έλαβε παρόμοια μέτρα για να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy A73 5G: Νέο update ασφαλείας Ιανουαρίου 2023

Σε επιστολή του προς το προσωπικό του, ο συνδιευθύνων σύμβουλος Marc Benioff σημείωσε ότι αν και το σημερινό περιβάλλον παραμένει δύσκολο, οι πελάτες έχουν υιοθετήσει μια πιο προσεκτική προσέγγιση όσον αφορά τις αγοραστικές τους αποφάσεις.

“Η οικονομική μας επιτυχία κατά τη διάρκεια της πανδημίας μάς έκανε να προσλάβουμε πάρα πολλούς ανθρώπους εν αναμονή μιας ευημερούσας οικονομίας, και είμαι υπεύθυνος για αυτή την εσφαλμένη εκτίμηση” δήλωσε ο Marc Benioff.

Κατά το τέταρτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2023, η Salesforce αναμένει ότι θα επιβαρυνθεί με έξοδα που θα κυμαίνονται από 1,4 έως 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια, με περίπου 800 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το μέγιστο ποσό του ενός δισεκατομμυρίου που έχει προβλεφθεί για την καταγραφή αυτών των εξόδων.

Δείτε επίσης: Η Amazon θα κλείσει το κρυπτογραφημένο app ανταλλαγής μηνυμάτων Wickr Me

Οι μετοχές της Salesforce εκτινάχθηκαν κατά 2% πριν από το άνοιγμα της αγοράς την Τετάρτη, αφού είχαν δει ελεύθερη πτώση της αξίας τους πέρυσι κατά τη διάρκεια ενός εκτεταμένου ξεπουλήματος τεχνολογικών μετοχών λόγω της αύξησης των επιτοκίων και των ανησυχιών για οικονομική ύφεση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Salesforce επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αποθηκεύουν τα δεδομένα των πελατών τους σε μια ασφαλή τοποθεσία, επιτρέποντάς τους να έχουν εύκολη πρόσβαση και να τα διαχειρίζονται. Παρέχει επίσης ισχυρές δυνατότητες ανάλυσης που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των πελατών. Επιπλέον, η Salesforce επιτρέπει στις εταιρείες να παρακολουθούν εύκολα εργασίες, δραστηριότητες, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σημειώσεις και άλλα σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες. Όλα αυτά βοηθούν τις εταιρείες να κατανοήσουν καλύτερα τους πελάτες τους και να οικοδομήσουν ουσιαστικές σχέσεις μαζί τους.

Πηγή πληροφοριών: cnbc.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS