ΑρχικήinetNothing Phone 2: Ακριβότερο από το Nothing Phone 1;

Nothing Phone 2: Ακριβότερο από το Nothing Phone 1;

Το Nothing Phone 2 θα μπορούσε να δει μια τεράστια αύξηση της τιμής αν αυτή η τελευταία διαρροή είναι ακριβής.

Nothing Phone

Η Nothing άρχισε να δίνει λεπτομέρειες για το Nothing Phone 2 πριν από μήνες, αλλά έχουμε δει και εμφανείς διαρροές τις τελευταίες εβδομάδες. Τώρα, μια διαρροή μπορεί να αποκάλυψε την ευρωπαϊκή τιμολόγηση για το επερχόμενο smartphone.

Δείτε επίσης: Nothing Phone 2: Θα κυκλοφορήσει με τσιπ τελευταίας γενιάς

Η γαλλική πηγή Dealabs ισχυρίστηκε ότι έλαβε την τιμολόγηση για το Nothing Phone 2. Πιο συγκεκριμένα, το βασικό μοντέλο 256GB θα ξεκινά προφανώς από 729 ευρώ. Χρειάζεστε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο; Τότε το κατάστημα υποστηρίζει ότι η παραλλαγή 512GB θα σας κοστίσει 849€. Και τα δύο μοντέλα λέγεται ότι θα είναι διαθέσιμα σε μαύρο ή λευκό χρώμα.

Αυτό θα αποτελούσε μια σημαντική αύξηση της τιμής σε σύγκριση με το Nothing Phone 1, το οποίο ξεκίνησε από 469€ στην περιφέρεια. Θα ήταν επίσης ακριβότερο από το βασικό Pixel 7 των €649, αν και €20 φθηνότερο από το μοντέλο 256GB.

Το νέο τηλέφωνο θα διαθέτει μερικές αναβαθμίσεις, όπως επεξεργαστή Snapdragon 8 Plus Gen 1 και ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία (4.700mAh). Ελπίζουμε όμως ότι το τηλέφωνο θα προσφέρει και μερικά άλλα προνόμια, αν αυτή η τιμή είναι σωστή, όπως ανθεκτικότητα στο νερό, βελτιωμένες κάμερες και τεχνολογία οθόνης LTPO.

Πρόταση: Ανακοινώθηκε χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας του Nothing Phone (2)

Με αυτή την υψηλότερη τιμή, το Nothing Phone (2) θα ανταγωνιστεί συσκευές όπως το Samsung Galaxy S23. Αυτό το τηλέφωνο, το οποίο κοστίζει περίπου 730 ευρώ, διαθέτει τον νεότερο και ταχύτερο Snapdragon 8 Gen 2. Ένα άλλο παράδειγμα είναι το OnePlus 11. Ναι, το δεύτερο μοντέλο θα δει επίσης ανταγωνισμό από την πρώην εταιρεία του Carl Pei. Το OnePlus 11 κοστίζει περίπου 800 ευρώ στην Ευρώπη. Μπορείτε να εντοπίσετε το πρόβλημα; Ενώ η αναβάθμιση του chipset ακούγεται σαν μια καλή ευκαιρία, θα πρέπει επίσης να κάνει το τηλέφωνο λιγότερο ελκυστικό σε σχέση με τις ναυαρχίδες του 2023.

“Ποιος το διέρρευσε αυτό; 😡”, έγραψε στο Twitter ο ιδρυτής του Nothing, Carl Pei, ως απάντηση στην είδηση. Δεν είναι σαφές αν αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες είναι ακριβείς ή αν ο Pei απλώς αστειεύεται και η διαρροή είναι πολύ λάθος.

Διαβάστε επίσης: Nothing Phone 2: Πιθανή επίσημη ανακοίνωση;

πηγή πληροφοριών: androidauthority.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS