ΑρχικήinetNothing Phone 2: Πιθανή επίσημη ανακοίνωση;

Nothing Phone 2: Πιθανή επίσημη ανακοίνωση;

Ο ενθουσιασμός για το Nothing Phone 2 είναι έντονος και κρίνοντας από το site πιστοποίησης Bureau of Indian Standards, η παρουσίαση του κινητού στην Ινδία θα μπορούσε να συμβεί από στιγμή σε στιγμή. Με βάση το 91mobiles, το BIS site περιλαμβάνει ένα κινητό που έχει τον αριθμό μοντέλου AIN065. Αυτό υποτίθεται πως είναι ο αριθμός μοντέλου για το Nothing Phone 2. Δυστυχώς, δεν έχει κάποια specs. Νωρίτερα το μήνα, ένα στέλεχος της Qualcomm ανακοίνωσε πως το Nothing Phone 2 θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1+ SoC.

Δείτε επίσης: Nothing Phone 2: Η συσκευή θα είναι premium;

Ο Snapdragon 8 Gen 1+ SoC είναι ένα ισχυρό chipset ενώ είναι μια σημαντική βελτίωση από τον μεσαίας κατηγορίας Snapdragon 778G+ SoC που είχε το πρώτο μοντέλο. Κάποιοι, ήλπιζαν να δουν το επόμενο μοντέλο του Nothing να έχει το νεότερο chipset Snapdragon 8 Gen 2 SoC. Από την άλλη μεριά, ο επεξεργαστής της πρώτης γενιάς θα μπορέσει να ρίξει το Nothing σε πιο λογικές τιμές.

Το Nothing Phone 2, της 91mobiles, θα διαθέτει οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ανάλυση FHD+ (1080p). Η συσκευή θα πρέπει να διαθέτει έως και 12 GB μνήμης RAM μαζί με έως και 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Η φημολογούμενη συστοιχία cameras περιλαμβάνει μια τριάδα αισθητήρων 50 MP που υποστηρίζουν κύριες, ultra-wide και τηλεσκοπικές κάμερες. Μια μπροστινή κάμερα 32 MP θα χειρίζεται selfies και συνομιλίες μέσω βίντεο. Η μπαταρία θα είναι 5000mAh που θα φορτίζει γρήγορα στα 67W. Το Android 13 αναμένεται να είναι προεγκατεστημένο.

Πρόταση: Η Nothing θα κυκλοφορήσει το πρώτο της smartphone στις 12 Ιουλίου

Θα μπορούσαμε να δούμε το Nothing Phone 2 να κυκλοφορεί στην Ινδία κατά το δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Σε αντίθεση με το Nothing Phone 1 πρώτης γενιάς, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο χωρίς να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, νωρίτερα φέτος, ο CEO της Nothing, Carl Pei, δήλωσε ότι η αγορά των ΗΠΑ είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα της Nothing. Τον Ιανουάριο, περίπου έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του Nothing Phone 1, το τηλέφωνο έγινε διαθέσιμο στις πολιτείες μέσω ενός ειδικού προγράμματος beta.

Διαβάστε επίσης: Nothing Ear (2): Τα νέα ακουστικά του Carl Pei!

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία ανακοίνωσε τα Nothing Ear 2 ακουστικά που λειτουργούν τόσο με συσκευές iOS όσο και με Android. Το φορητό αξεσουάρ μπορεί να παρέχει ταυτόχρονες συνδέσεις σε δύο συσκευές και διαθέτει ANC για να εμποδίζει τον θόρυβο του περιβάλλοντος που αποσπά την προσοχή. Τα νέα true wireless stereo ακουστικά κοστίζουν 149 $ και οι πωλήσεις του προϊόντος ξεκινούν σήμερα, 28 Μαρτίου.

πηγή πληροφοριών:phonearena.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS