ΑρχικήinetNothing Phone 2: Η συσκευή θα είναι premium;

Nothing Phone 2: Η συσκευή θα είναι premium;

Ο Carl Pei, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Nothing, έχει ήδη θέσει υψηλά τον πήχη για την επερχόμενη κυκλοφορία του Nothing Phone 2 στις ΗΠΑ αργότερα μέσα στην χρονιά. Έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να έχει ένα εκτεταμένο “premium” edge σε σχέση με τον προκάτοχό του. Μια νέα έκθεση μόλις κυκλοφόρησε προσπαθώντας να δώσει μια εικόνα για το πόσο αξιόλογη μπορεί να είναι αυτή η συσκευή στην πραγματικότητα!

Δείτε επίσης: Nothing: Ίσως έρχονται νέα wireless ακουστικά, τα Particles by XO

Σύμφωνα με έναν αναγνωρισμένο tipster από το MySmartPrice, το Nothing Phone 2 αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με τον τελευταίο επεξεργαστή της σειράς Snapdragon 8 της Qualcomm (πολλοί εικάζουν ότι θα είναι ο Snapdragon 8+ Gen 2). Επιπλέον, αυτό το μοντέλο διαθέτει ισχυρότερη μπαταρία από τον προκάτοχό του (5.000mAh έναντι 4.500mAh) και 12GB μνήμης RAM μαζί με 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου – που ήταν η μέγιστη διαμόρφωση μνήμης στο αρχικό Nothing Phone 1. Η οθόνη AMOLED των 120Hz έχει διατηρήσει την προσαρμοστικότητα του ρυθμού ανανέωσης- αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν θα δούμε αυτή την ικανότητα να επεκτείνεται με το κατώτερο όριο στη συσκευή πρώτης γενιάς να είναι 60Hz.

Δείτε επίσης: Το Nothing Phone 1 πλησιάζει ένα βήμα πιο κοντά στη λήψη σταθερής ενημέρωσης Android 13

Nothing Phone 2

Αναμένεται ότι το Nothing Phone 2 θα κυκλοφορήσει στο τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Αν προσπαθείτε να ανακαλύψετε πληροφορίες σχετικά με αυτό πριν από το χρονοδιάγραμμα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι σίγουρα να ψάξετε για τον αριθμό μοντέλου A065.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS