ΑρχικήReviewsNothing Phone 2: Θα κυκλοφορήσει με τσιπ τελευταίας γενιάς

Nothing Phone 2: Θα κυκλοφορήσει με τσιπ τελευταίας γενιάς

Η Nothing ξεκίνησε τη διαφημιστική εκστρατεία για το Nothing Phone 2 στο MWC 2023 φέτος, αποκαλύπτοντας ότι το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει με ένα πιο premium chip. Η εταιρεία υπό την ηγεσία του Carl Pei επιβεβαίωσε επίσης ότι το Phone 2 θα δει μια ευρύτερη κυκλοφορία, συμπεριλαμβανομένης μιας επίσημης κυκλοφορίας στις ΗΠΑ. Στη συνέχεια, στις αρχές αυτού του μήνα, η Nothing δημοσίευσε ένα teaser video σχετικά με την κυκλοφορία του τηλεφώνου στο Ηνωμένο Βασίλειο το καλοκαίρι του 2023. Με λίγες εβδομάδες να απομένουν μέχρι το ντεμπούτο του δεύτερου τηλεφώνου της Nothing, ο Carl Pei αποκάλυψε ότι το Phone 2 θα χρησιμοποιεί το chip Snapdragon 8+ Gen 1 της Qualcomm.

Nothing Phone 2

Σε μια σειρά από tweets, ο ιδρυτής της Nothing ανέφερε λεπτομερώς την αύξηση της ταχύτητας που θα φέρει το ταχύτερο chip της Qualcomm. Σε σύγκριση με το Phone 1 και το Snapdragon 778G SoC του, το Phone 2 παρείχε βελτίωση επιδόσεων κατά 80% και άνοιγε εφαρμογές δύο φορές πιο γρήγορα, σύμφωνα με τις δοκιμές της εταιρείας.

Εκτός από τις ταχύτερες επιδόσεις, το chip Snapdragon 8 θα φέρει “σημαντικές βελτιώσεις” στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τη συνδεσιμότητα δικτύου και τις δυνατότητες απεικόνισης. Αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους η εταιρεία επέλεξε τη σειρά Snapdragon 8 έναντι της πλατφόρμας Snapdragon 7xx.

Χάρη στον ισχυρό ISP του chip Snapdragon 8+ Gen 1, το Nothing Phone 2 θα μπορεί να γράφει βίντεο 4K στα 60fps και να προσφέρει Raw HDR. Αν και δεν είναι το πιο πρόσφατο, το Snapdragon 8+ Gen 1 είναι το δεύτερο πιο ισχυρό chip της Qualcomm για Android συσκευές. Και, επιλέγοντας ένα ελαφρώς παλαιότερο SoC, η εταιρεία του Carl Pei θα μπορέσει να διατηρήσει την τιμή του Nothing Phone 2 υπό έλεγχο και να το κάνει πιο προσιτό.

Η επιλογή του Snapdragon 8+ Gen 1 στο Phone 2 δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη. Ένα στέλεχος της Qualcomm το είχε επιβεβαιώσει κατά λάθος πριν από μερικούς μήνες. Με μερικά από τα καλύτερα τηλέφωνα Android να χρησιμοποιούν το εξαιρετικό τσιπ της Qualcomm από πέρυσι, δεν υπάρχει λόγος να παραπονιέται κανείς για το ότι το Phone 2 χρησιμοποιεί αυτό το SoC.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS