ΑρχικήUpdatesYouTube TV: Τα Multiview streams αποκτούν και μη αθλητικές επιλογές

YouTube TV: Τα Multiview streams αποκτούν και μη αθλητικές επιλογές

Το YouTube TV έχει επεκτείνει το πεδίο εφαρμογής της λειτουργίας Multiview, ώστε να μπορούν να την απολαύσουν ακόμη και οι μη λάτρεις των σπορ. Όταν η υπηρεσία λάνσαρε το Multiview, μπορούσε να προβάλλει στην οθόνη έως και τέσσερα αθλητικά streams ταυτόχρονα. Ωστόσο, τώρα οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν από streams με ειδήσεις, επιχειρηματικές ειδήσεις και περιεχόμενο καιρού, εκτός από τα αθλητικά streams. Οι θεατές θα πρέπει να επιλέξουν από τα προεπιλεγμένα βίντεο και δεν θα μπορούν να επιλέξουν όποια ροή θέλουν να παρακολουθήσουν στο MultiView- ωστόσο, τουλάχιστον τώρα έχουν περισσότερες επιλογές και δεν χρειάζεται να έχουν και τις τέσσερις οθόνες συντονισμένες σε αθλητικά γεγονότα.

Δείτε επίσης: AnyConnect: Κυκλοφόρησε PoC για το σφάλμα Cisco που δίνει προνόμια SYSTEM

YouTube TV Multiview

Η υπηρεσία παρουσίασε για πρώτη φορά το Multiview τον Μάρτιο, με έμφαση στον αθλητισμό, εγκαίρως για το March Madness του NCAA. Το Multiview υποστηρίζεται από όλες τις έξυπνες τηλεοράσεις και τις συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων που μπορούν να εκτελέσουν το YouTube TV, καθώς η επεξεργασία γίνεται στους servers της υπηρεσίας. Ενώ οι θεατές μπορούν να παρακολουθούν και τα τέσσερα stream ταυτόχρονα, μπορούν να μεταβούν σε προβολή πλήρους οθόνης για κάθε μία και να αλλάξουν τόσο τον ήχο όσο και τη λεζάντα σε όποιο γεγονός θέλουν να εστιάσουν τη στιγμή εκείνη.

Δείτε επίσης: Οι χάκερ APT37 αναπτύσσουν το νέο malware υποκλοπής FadeStealer

Εκτός από την επέκταση του ρεπερτορίου του MultiView, το YouTube TV προσθέτει και ισπανόφωνα αθλητικά κανάλια στις προεπιλεγμένες επιλογές ροής για τα μέλη με Spanish ή Spanish Plus πρόγραμμα. Ορισμένα μέλη μπορεί να μην έχουν ακόμη πρόσβαση στις διευρυμένες επιλογές MultiView, αλλά θα έχουν σύντομα – το YouTube TV λέει ότι θα διαθέσει σταδιακά αυτές τις ενημερώσεις σε όλους τους χρήστες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS