ΑρχικήgamingStreet Fighter 6: Προσθέτει υποστήριξη για το Denuvo

Street Fighter 6: Προσθέτει υποστήριξη για το Denuvo

Street Fighter 6

Ενόψει της αναμενόμενης κυκλοφορίας του στις 2 Ιουνίου, η εισαγωγή στο Steam για την έκδοση PC του Street Fighter 6 έχει ενημερωθεί για να συμπεριλάβει μια αναφορά στα συστήματα Denuvo Anti-Tamper που θα περιλαμβάνονται στο λανσάρισμα.

Δείτε επίσης: Street Fighter 6: Επιβεβαιώθηκαν οι 4 πρώτοι χαρακτήρες DLC

Η αλλαγή στη καταχώριση, την οποία μπορείτε να δείτε στο changelog του παιχνιδιού στο Steam DB, αναφέρεται τόσο στο Denuvo Anti-Tamper όσο και σε ένα σύστημα που περιορίζει τη χρήση του κλειδιού ενός παιχνιδιού σε πέντε υπολογιστές ημερησίως. Το Anti-Tamper είναι μια δημοφιλής μέθοδος που χρησιμοποιείται για την προστασία του πηγαίου κώδικα ενός παιχνιδιού, με την Denuvo να ισχυρίζεται ότι προστατεύει από προσπάθειες όπως η αντίστροφη μηχανική που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους πειρατές να “σπάσουν” το παιχνίδι. Αυτό έχει συχνά παρακαμφθεί στο παρελθόν, οπότε δεν είναι εντελώς σίγουρο.

Αυτό που το καθιστά αμφιλεγόμενο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι νόμιμοι χρήστες παιχνιδιών που υποστηρίζονται από την Denuvo, συμπεριλαμβανομένης της κακής απόδοσης που συνδέεται με την παρουσία των anti-tamper μηχανισμών. Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε αν αυτές οι δυσκολίες θα είναι παρούσες στο Street Fighter 6, αλλά η επιλογή να ανακοινωθεί η συμπερίληψη του Denuvo τόσο κοντά στην κυκλοφορία του παιχνιδιού αναμφίβολα θα αιφνιδιάσει ορισμένους παίκτες.

Πρόταση: Pokémon Home: Νέο update φέρνει νέα pokémon

Η Capcom έχει κάνει εκτεταμένη χρήση των προϊόντων της Denuvo σε παιχνίδια όπως το Resident Evil 4 και το Monster Hunter Rise. Ωστόσο, το Denuvo δεν χρησιμοποιείται σε παλαιότερους τίτλους όπως το Monster Hunter World και η υποστήριξή του αφαιρέθηκε πρόσφατα από το Resident Evil Village.

Το Street Fighter 6 σηματοδοτεί την επιστροφή της σειράς παιχνιδιών μάχης, προσφέροντας τόσο στους νέους όσο και στους έμπειρους παίκτες νέους τρόπους να ασχοληθούν με τους βαθύτατους μηχανισμούς και το πλούσιο περιεχόμενό της.

Στην κριτική του Street Fighter 6, το GameSpot δήλωσε ότι το παιχνίδι έχει μάθει από την έλλειψη περιεχομένου της προηγούμενης έκδοσης και τώρα προσφέρει μια σειρά από σημαντικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες από την αρχή. Πρόκειται για ένα υψηλής ποιότητας, πλούσιο σε χαρακτηριστικά fighting game.

Διαβάστε επίσης: Το Street Fighter 6 ανακοινώνει τους χαρακτήρες του open beta

πηγή πληροφοριών: gamespot.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS